TheRadzio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam Mam problem z grą minecraft gdy mam dużo fps do piepszy mi sie minecraft np że szybko chodzę, bije,szybko niszczę block 2 razy. To mnie denerwuje bo myślę że mam cheaty jakieś i nie gram na żadnych serverach bo dostanę bana za to, mam Windows XP i Proszę o pomoc jak ktoś zna się na tym to proszę o pomoc. Z Góry Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jakim cudem ? gdy mam wszystko na minimum i mam ok 700 fps to nic takiego się nie dzieje .... im więcej fps tym lepiej... więc jakim cudem !? by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zaktualizuj LWJGL. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRadzio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zaktualizuj LWJGL. Co mam zrobic pobral mi sie jakis folrder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/931987-vtut-aktualizacja-lwjgl/ surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotnik Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 mi wógule minecraft 1.6.2 zile chodzi już tera na xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 mi wógule minecraft 1.6.2 zile chodzi już tera na xp Na wersji 1.6.2 LWJGL jest aktualne, więc nie musisz aktualizować. Myślałem, że mowa o starszej wersji. Może komputer Ci się przegrzewa? @edit nie zauważyłem, że to nie autor tematu pisał ;___; ale tak czy siak, sprawdź temperatury ;q surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRadzio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wie ktoś co robić ? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zaktualizuj LWJGL. Jeżeli będziesz mieć dalej problemy, usuń folder Minecrafta, zainstaluj od nowa, BEZ ŻADNYCH MODÓW. Możliwe, że ktoś (nie wiem, brat, siostra, kolega dowcipniś ) wgrał jakiegoś cheata, ale nie znam takiego, który tak działa. Bardziej mi to wygląda na speed hacka w cheat engine. MÓJ BLOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper3213 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 nie wiem jak ci pomóc:( poszukaj na forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VetixGames Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor tematu ma chyba problemy sam ze sobą hahahahahah..."To mnie denerwuje bo myślę że mam cheaty jakieś i nie gram na żadnych serverach bo dostanę bana za to"Rada - FORMAT C <---- Troll ...AntyWarn dla wszystkich uczepnych moderatorówZ %appdata% wywal .minecraft i wszystko co związane z nim i zainstaluj od nowa mc. ;-) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veriael Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Hmm... Masz procesor AMD? Jeśli tak, ściągnij AMD Dual Core Optimalizer. : ) Wertown - klasyczny Freebuild! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.