DamCiWygrac Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ma ktoś pomysł jak zarobić na tym serwerze? Mam sure WP 40lvl ze słabym eq i przydałoby się coś ogarnąć :P. Może robić jakiegoś dropka czy coś? Odnośnik do komentarza
MarianoIT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 40 lvl hmm, oddawac expa do gildii najlepiej i chodzic caly czas na WO tak jak ja robilem moim wp'kiem caly czas ;p a pozniej to juz z gorki jak zrobisz eq i skille :P Odnośnik do komentarza
DamCiWygrac Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A wie ktoś co zrobić żeby było WO widoczne na modzie? :P Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://metin2mod.tk/mapy.html Odnośnik do komentarza
DamCiWygrac Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Już próbowałem i mi nie wychodzi. Jeśli byłby ktoś miły i mi podesłał te dwa pliczki to byłbym wdzięczny :P. Dam like jak coś :P. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.