Skocz do zawartości

[Pytanie] Wukong na midzie

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Lee już jest out of meta. Nie nadaje się już na mida, odkąd dostał swojego nerfa. Wu jest powiedzmy, lepszy bo nadal więcej zdziała w Tfie. Jak go składać, zależy. Jak na topie, jungli masz coś typu elise, rumble co idzie w dmg, idziesz bardziej w tanka (omen), a jak chcesz być bruiserem, standardowo -> tbc, lw, hydra cuś.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Wukong na midzie jest bardzo fajny, z tego co pamiętam nie tak dawno Czaru nim grał w ten sposób. Wymiany ciosów ma dosyć opłacalne, gdy wbije z E+Q, to przeciwnik ledwo może się połapać a już Wuk ucieka na W albo wykańcza go. Co do buildu to warto miec w nim Hydrę, bc oraz do tego można dodać malmortiusa jak gra jest VS AP lub randuina VS AD.

Lee już jest out of meta. Nie nadaje się już na mida, odkąd dostał swojego nerfa. Wu jest powiedzmy, lepszy bo nadal więcej zdziała w Tfie. Jak go składać, zależy. Jak na topie, jungli masz coś typu elise, rumble co idzie w dmg, idziesz bardziej w tanka (omen), a jak chcesz być bruiserem, standardowo -> tbc, lw, hydra cuś.

Vanosh do kurwy i stu milicjantów co Ty gadasz? :D Ja nadal ciuram Lee Sinem na midzie :P

No ale co do Wu, ostatnio nim pogrywam (jungle/mid) i jest dobry... nie jest tak mobilny jak Lee ale nadrabia to ultem w Tfie.

Ja go składam bod BC,Omena,Hydre butki i sytuacyjne.

Vanosh do kurwy i stu milicjantów co Ty gadasz? :D Ja nadal ciuram Lee Sinem na midzie :P

No ale co do Wu, ostatnio nim pogrywam (jungle/mid) i jest dobry... nie jest tak mobilny jak Lee ale nadrabia to ultem w Tfie.

Ja go składam bod BC,Omena,Hydre butki i sytuacyjne.

To ciuraj dalej a potem narzekaj że nooby w gold 5. xD

GA jest bardzo dobrym 4/5 itemem, więc tez polecam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Wukong na midzie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...