itq5 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jak w temacie, blue ez skrypt sida auto carry czemu nie można włączyć na nim aktywu muramany? da się coś w liniach przestawić nie wiem.. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak nie można? Chyba pod Shiftem są opcje skryptów, od nowa go wpakuj w editor. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Night1234 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mozna link do tego skryptu ? Odnośnik do komentarza
itq5 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/ na mfce niszczy. na ezie średnio mi sie gra źle nie jest. jako ze smurfuje teraz konto nie testowałem wielu postaci. Odnośnik do komentarza
DvD60 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jak w temacie, blue ez skrypt sida auto carry czemu nie można włączyć na nim aktywu muramany? da się coś w liniach przestawić nie wiem.. @ref Odnośnik do komentarza
Pieseł Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To chyba po prostu bug, mi się muramana cały czas włącza i wyłącza.Wyłącz po prostu wspomagania muramany pod shiftem, i będzie git. Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.