Vanosh. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Hej, znacie jakieś środki, sposoby na zaprzestanie się kurzenia na klawie? Powoli mnie to irytuje. Powietrze w sprayu, cuś pomoże? exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 zakrywaj klawiaturę pokrowcem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
~Publikator~ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W sumie to ja nie znam takich sposobów lecz korzystam z bardzo dobrego sposobu Raz na miesiąc/dwa miesiące używam kompresora. Powietrze jest bardzo mocne i każdy najmniejszy jak i największy śmieć jest wypychany. Jednakże od roku mam inny sposób. Raz na pół roku rozbieram całkowicie klawiaturę (Każdy klawisz zostaje ściągnięty) i mam spokój z tym, na pół roku i klawiatura się tak nie tnie. Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę! Odnośnik do komentarza
Westable12 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sprężone powietrze i git :P pewdiepie fan :3 Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kup klawiaturę którą można myć pod wodą, np. silikonową. Odnośnik do komentarza
Venti. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odkurzaczem czyść, sposób w pełni skuteczny. Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Laptop czy komputer? Nie napisałeś. Odnośnik do komentarza
ZmkAg. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @UP Logiczne że pewnie od komputera bo laptop da się zamknąć. Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @ up ale w laptopie też się kurzy jak jest zamknięty. Odnośnik do komentarza
wiesiekex Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mi to sprężone powietrze za bardzo nie pomaga, bo resztki jedzenia z mojej lodówki przylepiają się pod klawisze czy coś, to po prostu zdejmuję wszystkie klawisze, czyszczę i mam spokój na parę miesięcy Odnośnik do komentarza
Kashido Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kup taką folie zwykłą cieniutką przyklej na klawie i po problemie. Odnośnik do komentarza
WhoPL. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Musisz niszczyć klawiaturę co miesiąc i kupować nową . A tak na serio : Sprężone powietrze . Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Laptop czy komputer? Nie napisałeś. Geniusz Zua ! Tak zwane Tornado w sprayu : ) Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zobaczyłem jaką klawiaturę masz w profilu. Starczy samo sprężone powietrze. A jeśli chodzi o brud od jedzenia do patyczki do uszu. Odnośnik do komentarza
piotrek54PL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pronto ! A poza tym jeśli korzystasz z klawiatury aktywnie to jakim cudem ci się kurzy ? Może regały wytrzyj http://skew.tk/ Odnośnik do komentarza
Phoenix_PL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Fajny bajer, tylko nie wiem ile kosztuje Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zobaczyłem jaką klawiaturę masz w profilu. Starczy samo sprężone powietrze. A jeśli chodzi o brud od jedzenia do patyczki do uszu. Nie jem przy kompie, więc nie mam tam żadnego jedzenia, jedynie sam kurz. Obecnie ściereczka od monitora sobie radzi. ;s exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Elitarny-RPK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Spręzone powietrze jeśli chcesz na szybko wyjebaćbrud odwróc do góry przysickami i trzęż wszystko wypadnie Odnośnik do komentarza
JohnnyH Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Moją czyszczę sprężonym powietrzem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.