michal343442 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witajcie, zwykle ja pomagałem, ale dziś wyjątek Chodzi mi o czyszczenie chatu, ale zawsze kiedy szukałem wychodziły mi wyniki wyszukiwania, że istnieje, ale że każdemu czyści a mi chodzi o indywidualne czyszczenie chatu. A 2 problem mianowicie taki :Jak kliknę TAB to pokazuje mi graczy z całego serwera a ja chce aby pokazywało ile jest osób na tym świecie jakim obecnie jest gracz. Daję like za dobre odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczu97 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Możesz zrobić to skryptem: command /cc: permission: skript.admin trigger: loop 100 times: send "&k" stop Pomogłem?? Kliknij Lubię To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSslimer Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 przydatne wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wiec tak, nigdy nie bawiłem się skryptami i może ktoś mi powiedzieć gdzie mam to coś wpisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczu97 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Pobierz Skript http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/ zrestartuj serwer Powinien otworzyć ci się folder Skript wejdź w niego, następnie ujrzysz folder scripts, wejdź w niego i otwórz nowy dokument, plik i naziwj go nazwa.sk i wklej tam zawartość kodu, który ci wysłałem. Gdzie nazwa możesz podać nazwę jaką chcesz, ale ważne jest to, żeby było z końcówka .sk, następnie wejdź na serwer i wpisz /skript reload nazwa Pomogłem?? Kliknij Lubię To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.