Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pobraniem

matios50026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem gry Aion. Gdy włączę laucher'a to mam przycisk "instaluj"

gdy go kliknę u dołu laucher'a wyskoczy mi pasek z napisem "download" i on dość szybko leci w jakieś 3min. zdąży dojść do końca. Po zakończeniu w tym w tym samym miejscu pojawia się pasek z napisem "install" on też w jakieś 2min. jest załadowany cały. I mam już przycisk "Graj teraz" Gdy kliknę to otwiera mi się drugie okno i tam mam 2 opcje "Sprawdzanie plików" lub "Zacznij Aktualizacje"
Wczoraj kliknąłem "Zacznij Aktualizacje" i zostawiłem na noc. Dziś rano patrzę. A to .. zawiesiło się na 68%

Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem gry Aion. Gdy włączę laucher'a to mam przycisk "instaluj"

gdy go kliknę u dołu laucher'a wyskoczy mi pasek z napisem "download" i on dość szybko leci w jakieś 3min. zdąży dojść do końca. Po zakończeniu w tym w tym samym miejscu pojawia się pasek z napisem "install" on też w jakieś 2min. jest załadowany cały. I mam już przycisk "Graj teraz" Gdy kliknę to otwiera mi się drugie okno i tam mam 2 opcje "Sprawdzanie plików" lub "Zacznij Aktualizacje"

Wczoraj kliknąłem "Zacznij Aktualizacje" i zostawiłem na noc. Dziś rano patrzę. A to .. zawiesiło się na 68%

Proszę o pomoc ;)

Uruchom ponownie tego całego patchera i zacznij aktualizację a potem czekaj. Na 68% trwa instalacja więc czekaj cierpliwie

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...