Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Warzywka, a rankedy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się z wami podzielić moimi odczuciami, a mianowicie, ELOHELL istnieje! :)

Grałem kilka rankedów, starałem się wygrać, wszystko robiłem, aby nie doszło do porażki, lecz w moim teamie były "prosy".

Dlaczego przez takich ludzi mam tracić punkty? Przecież to jest chore.

Przedstawię wam screena, na którym to widać. 37896336053942708926.png

Mój nick: Góciu

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

#hejt_za_build nie dziw sie szukałeś okazji by zabić zero inicjacji nie mieliście bo byś w tf nie wytrzymał sporo (na 1vs1 lepiej)

nie poradzisz elo hell nie ma są tylko gracze którzy nie umieją z tego wyjść

Opublikowano

ja już robiłem się pod full dmg, zacząłem olewać później. Nie miałem czego inicjować jak te nooby biegały po jungli, zabijali się o barona, albo szli specjalnie 1vs5. Jedynie Diana ze mną coś tam robiła.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Wy patrzcie na staty. W takiej sytuacji build jest nie ważny.

zdziwiłbyś się... build to połowa wygranej gry.

Po prostu twój poziom to silver

graphic.png

Opublikowano

Uno. Zajebisty build stary. Jak jestes na topie to jesteś bruiserem nie assasinem, czyli masz tankować tfy z junglerm

Secundo. Elo hell istnieje ?

Patrz na to tak, masz noob team ? okej. W takim razie enemy team to też nooby. tyle że ty w swojej drużynie masz prosa, SIEBIE.

Opublikowano

Wy patrzcie na staty. W takiej sytuacji build jest nie ważny.

Taak na staty xdd dawno nie widziałem żeby ktoś coś tak głupiego napisał ... build jest 1000000 razy ważniejszy od statów...

A jak już chciał byś patrzeć na staty a nie build ( co jest głupie) to zauważ że maokai mam 10 asyst więc można śmiało powiedzieć że on też coś robił.

Opublikowano

Dość już tych waszych pseudo uwag. Nie graliście w tej grze. Fakt, to przeze mnie przegrana gra, przez mój build.

Bardzo możliwe, że to przez twój build. Zacząłeś robić ten swój pro build - oni ciebie prosili o zmienienie - ty miałeś ich w dupie - oni sie wkurzyli i zaczeli trollowac - teraz chcesz się wybielić na mpc. Racja - nie graliśmy. Dlatego równie dobrze może być tak, jak napisałem :).

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Bardzo możliwe, że to przez twój build. Zacząłeś robić ten swój pro build - oni ciebie prosili o zmienienie - ty miałeś ich w dupie - oni sie wkurzyli i zaczeli trollowac - teraz chcesz się wybielić na mpc. Racja - nie graliśmy. Dlatego równie dobrze może być tak, jak napisałem :).

Bot przegrał, bo przeciwny jungler bez przerwy ich gankował, a nasz miał ich gdzieś. Postanowili więc trollować, a ja na topie sobie dobrze radziłem. Tak to było.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

powiedział xin ze stingerem xDD

jak zaczales olewac to sie nie dziw, ja dzisiaj wygralem karthusem 4v5 (jungler nafeedowal i wyszedl w 10 minucie), a jesli twierdzisz ze elohell istnieje to jestes SŁABY! i tyle.

mogles gankowac bota a jungler babysit top, ale po co, lepiej patrzec jak enemy jungler gankuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...