Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge sie zalogować na minecraft.net

LostDarkho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie przed chwilą minecrafta (z oficjalnej strony) i po kupieniu chciałem sie zalogować na minecraft.net, ale pokazywało mi że prace na stronie to poczekałem. Od kiedy włączyli strone cały czas próbuje sie zalogować, próbowałem e-maila , nick normalny i jestem pewien w 100% że jest dobre hasło. Czy moge w jakiś sposób to ogarnąć ? ;/

Opublikowano

Jeżeli wpisujesz dobre hasło, to raczej nie. Zostaje ci napisać do supportu lub poczekać, jeżeli mówisz, że

na stronie trwają prace.

@edit

Mi działa normalnie stronka.

Opublikowano

Wyczyściłem ciasteczka i reszte i nadal to samo a dziwne to że rano grałem nawet na tym koncie i moge też wysłać zmiane e-maila i hasła a zalogować się nadal nie moge... Zmieniałem juz e-mail i hasło i to samo !

Opublikowano

Jestem świadkiem czegoś ciekawego ... Na minecrafta (gre) MOGE SIE ZALOGOWAĆ, a na strone mojang ani minecraft.net NIE MOGE ?! Nie mam pojęcia o co chodzi ! Właśnie sprawdziłem 3 serwery premium i na każdy wszedłem a strona mi nadal nie działa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...