Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa13

byczek1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak gram mecz w fifa13 i dobijam 25 min meczu i nagle zaczyna lagować gra więc gram dalej rozpoczyna się druga połowa jest wszystko w porządku do 70min i pozniej dalej lagi czemu?

P.S. ostatnio napisałem temat czy mam dobry sprzęt do fifa13 każdy napisał ze będzie działać normalnie mogą być lekkie ścinki a a ja mam gre w spowolnionym tempie od 25min więc coś jest nie tak .Za każda odp lajk

Budowniczy
Opublikowano

A więc tak, zaaktualizuj sterowniki karty graficznej i procesora, pobierz game booster, lub poprostu zajrzyj na ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/993523-tut-maxymalne-fpsybrak-niebieskiej-mgly-i-mega-przyspieszenie/ - autor - Beater.

To nie wina twojego kompa, lecz, gry, gra spiracona, często laguje, a więc polecam skorzystać z poradniku, którego ci podałem w linku :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Jeśli masz pirata tak jak kolega wyżej napisał to może lagować jeśli masz lapka to go podłącz może to polepszyć osiągi albo przy bateria na wysoką wydajność a ja pc to pobierz game boster i zaaktualizuj stery karty graficznej i procka

logo2.png

Opublikowano

zrobiłem format kompa i zainstalowałem win 8 i dalej tak samo może mi ktoś powiedzieć jak zaktualizować kartę graficzną i te resztę jakiś filmik i stronka z której można pobrać

Budowniczy
Opublikowano

Lub niech wejdzie też w Menadżer Zadań i tam wyłączy zbędne procesy, które przegrzewają komputer ;)

A więc tak wchodzisz w MZ.

CTRL + ALT + DELETE

Klikasz ,,Procesy,,

Wyłączasz zbędne procesy, ale nie wszystkie tylko niepotrzebne.

Restatujesz kompa, włączasz i możesz zobaczyć czy nie laguje itp.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jest już lepiej dałem pod laptopa wiatrak który chłodzi . Wyłączyłem zbędne procesy .Zrobiłem miejsce na dysku i już tylko czasami się tnie więc dziękuje wam jak byście mieli jeszcze jakieś propozycje proszę pisać .

Każdy dostanie lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...