Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack jakis bylejaki

sroka15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam prośbę do tych którzy programują na tym forum, czy mogłby ktoś mi zorbić takiego hacka który od razu powoduje bana??

po prostu przycisk i ban:

Bardzo bym o to prosił jak najszybciej/

ClanCenter.pl

Opublikowano

LOOOL! Jestes pierwsza osoba ktora chce WYKRYWALNEGO hacka xD n1 za pomysl. radze poszukac na stronach z hackami albo wpisac " warroch hack detected" w google.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Znawca
Opublikowano

A po co Ci hack wykrywalny? Chcesz, żeby Twój kolega miał zbanowane konto czy co?

Ale wpisz w google warrock hacks i popatrz na daty, jesli będzie sprzed maja 100% wykrywalności

Specjalista
Opublikowano
Proszenie o hacki = Ban 24h :/

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

NBie bo po prostu lubie czasem pohakować ale dobijają mnei dzieci neo na serwerzep olska "kto mi klwi bronie" no to po prostu daja mi pasy a ja im wlepiam bana proste:D Nie myslcie ze mam cos do hakerow tylko do neokidow;p A szukalem jakichs starych hackow i tylko wchodzilem do gry i crash;]

ClanCenter.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...