Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ruszy czy nie ruszy

Hulcus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jako że właśnie sprzedaje netbooka, i chciałbym jakiś niezbyt drogi ani niezbyt wypasiony komputer głównie do minkrafta i metina (bo do innych gier mam konsolę). Spędziłem na allegro sporo czasu i kurczę coś znalazłem, jednak za taką cenę dość niezły komp, coś mi tu nie pasuje. Dlatego mam pytanie, czy te komputery biurowe nadają się do minkrafta choćby czy to jest tylko do oglądania pulpitu i pisania maili w painci?

http://allegro.pl/szybki-mocny-komputer-dual-2x3-4ghz-4mb-dvdrw-xp-i3477025768.html

Za konkretną odpowiedź daję piwo, czy co tutaj się tam daje.

Opublikowano

Niby ruszy, ale na więcej niż 30 FPS nie licz.

W dodatku musiałbyś zainstalować OptiFine, zaktualizować LWJGL (jeżeli grałbyś na 1.5.2).

surprise motherfucker

Opublikowano

do minecrafta yyyy no morze na jakichś max 50 fps wyciągnie ale nie licz na jakieś 300 fpsów

do jest tak barwnie napisane szybki mocny komputer to ten badziew na kturym pasjans laguje lepiej sb chłopie poskładaj troche kasy bo na tym daleko nie zajedziesz jednym ten komputer to dziadostwoo nie kupuj !

Opublikowano

Powiem, nie za bardzo, może będziesz mógł grać, ale lagi będą duże.

Tak samo na mutli, nie wiem jak będzie, zależnie od serwera.

Może coś i ugrasz, ale tylko na singlaku. ;)

Opublikowano

Podaj najpierw budżet :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Za 3 stówy dostaniesz coś zdecydowanie lepszego. Jak do minecrafta to jest w sam raz ale nie ma karty graficznej i inne gry będą ciąć niezmiernie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...