Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 Priv

UnoQuatro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę do was z prośbą o pomoc.

Mianowicie sekunda przed wyswietleniem tego komunikatu cały ekran się zawiesza i nagle robi się czarny po 1-3 sekundach odwiesza się i jest wszystko normalnie >>

http://i43.tinypic.com/jhy6xf.jpg 

Wszytko by było git ale to się dzieje prawie co minute... nie da się nic zrobić. Niekiedy wgl się nie odwiesza wtedy ekran jest normalny a metin jest nieaktywny *,* . Dodam jeszcze że najczęściej zawiesza się przy dużych spotach kiedy jadę na koniu ^^
W m1, jest normalnie "czasami" zdarzyło mi się 2 razy że zawiesi się. Myślę że może to być spowodowane dużą ilością mobów i jakby procesor nie wytrzymywał. Na innych serwach tego nie mam. Zastanawia mnie czy jest to wina metina czy komputera skoro tylko na tym priwie tak sie dzieje. Inni nie maja takich problemów.

Bym zapomniał o najważniejszym.

Mój sprzęt z którego korzystam to : Toshiba Satellite a665-s5170

Właściwości :

• ProcessorIntel Core i3 i3-380M / 2.53 GHz ( Dual-Core )
  • Memory4.0 GB / 8.0 GB (max)
  • Hard Drive640.0 GB - Serial ATA-300 - 5400.0 rpm
  • Operating SystemMicrosoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition
  • Display Type15.6 in TFT active matrix
  • Max Resolution1366 x 768 ( HD )
  • Graphics ProcessorIntel HD Graphics Dynamic Video Memory Technology 5.0

Myślę że przy takich właściwościach powinien wyciągać pełną moc :D

Jest to mój pierwszy nowy temat, wiec proszę was o wyrozumiałość i pomoc. Jeśli mój przekaz jest niezrozumiały mogę nagrać film.

Pozdrawiam, UnoQuatro. :ninja:

Opublikowano

Mam problem. :D Iż jestem zielony :ninja:w takie rzeczy proszę was o poradę jak zrobić ta aktualizację, gdzie co kliknąć ^_^ . Jeszcze mimo tego dodam że mój kochany laptop ma wersje językową windowsa 7 po Agielsku. Ale co tam :D Poradzimy sobie. :)

A i jeszcze dodam że zacina się strasznie Minecraft na najsłabszych wymaganiach ... fps 5-15 w porywach 30 . W cs 1.6 jest zacinka jak ktoś rzuci HE lub włączy latarkę wtedy fps'y spadają z 30 do 4 -,-

Dla pomocnika LAJK ? Czy co tam sie tu daje o.O

Pozdrawiam, UnoQuatro.

Opublikowano

Spoko. Robie tak jak na tym poradniku ---> http://www.youtube.com/watch?v=Uw9Bd3wOSco i wyskakuje okienko na ktorym jest napisane. " The best driver software for your device is already installed. Windows has determined the driver software for your device is up to date. " Czyli że coś tam . Najlepsze oprogramowanie sterownika dla tego urządzenia jest już zainstalowany. System Windows ustalił, że oprogramowanie sterownika dla tego urządzenia jest aktualne.

Więc co teraz ? ? o.O

Pozdrawiam, UnoQuatro.

Opublikowano

Musisz dowiedzieć się jakich potrzebujesz sterowników do Karty Graficznej.

Tego dowiesz się w Panelu Sterowania. Aktualizacja Karty Graficznej rozwiąże ten problem ew. Format ale to w najgorszym wypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...