Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny psikus sprawiony przez multiverse

Erenee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dnia dzisiejszego wgrałem nową permisje , zrobiłem reload , a tu nagle nie ma innego świata oprócz tego na którym sie znajduje , nie moge teleportować sie na inną mape , wgrałem starą permisje , zrobiłem znów reload niestety nie pomogło , sprawdziłem w ftp czy wszystkie mapy są , były , dlatego od tego momentu byłem pewny że to mv wszedłem w folder z tym pluginem i wgrałem kopie zapasową pliku world , zaczeło wszystko działać , nie widze znaczącej róznicy pomiędzy zepsutym world ,a dobrym , A więc moje pytanie brzmi : Co zrobić aby taki błąd się nie powtórzył ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wygrywaj nowszego permissionex ?? po pierwsze nie do końca rozumiałem co napisałeś :/ ale z tego co wywnioskowałem masz wiele światów i używasz mv-c? a kiedy zmieniłeś na nowsza wersje TYLKO permisje->wtf to angielski wyraz; straciłeś jakiś tam swiat ? a próbowałeś go importować ?? pozatym sprawdz na singiel czy działa ci ta mapa którą podmieniłeś

Opublikowano

Usuneles widocznie jakis swiat z world'a w folderze Multiverse Core i plugin nie widxial swiata.

P.s. jestem na fonie i sorka za orto;p

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

Ale jesli chcesz sie teleportowac swiatowo to wpisz:
/mv list i maasz tam liste swiatow wybierasz jakis nwm np dupka i wpisujesz:
/mvtp dupka

Powinno dzialac jesli nie to co innego masz.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Źle mnie zrozumieliście :) Dla wyjaśnienia
Nowa permisja- Dodałem nową range to mam na myśli ;)
Michał , napisałem że kopia zapasowa pilku world nie różniła sie niczym od tego wgranego world. ;d

Hersen , jasno napisałem że mv nie widzi map , więc co mi po wpisaniu /mv list ? jak tam nic nie było ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest nie możliwe ! Musiałby się różnić od tamtego, albo pozamieniałeś nazwy folderów z mapami i ci MV nie znalazł, ale podkreślam nie możliwe.

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

Zrobiłeś bardzo prosty błąd :) wpisałeś komendę /reload zamiast zresetować serwer. Na przyszłość nie używaj tej komendy bo to ona prawdopodobnie spowodowała ten błąd. Liczę na LAJK

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...