Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eripe & Quebonafide - Płyta Roku 2013

C.J

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Co myślicie? Według mnie będzie totalny rozpierdol, dobrali się zajebiście, multum punchy, hashtagi, masakra :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Co myślicie? Według mnie będzie totalny rozpierdol, dobrali się zajebiście, multum punchy, hashtagi, masakra :)

Temat o rapie, zamykam.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

icon_bowdown.gif

Przecież 2 najlepszych panczlajnerów z Polski we wspólnym projekcie. Wracaj słuchać słonia.

nie podoba mi się to w ogóle jak dla mnie beznadzieja i brak skilla.

@Down może nie wiem jak ty tak dużo lub Ultimate7 ale nie wmówisz mi że to jest lepsze niż słoń JAK DLA MNIE.

I płyta roku do Demonologia 2

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

nie podoba mi się to w ogóle jak dla mnie beznadzieja i brak skilla.

@Down może nie wiem jak ty tak dużo lub Ultimate7 ale nie wmówisz mi że to jest lepsze niż słoń JAK DLA MNIE.

I płyta roku do Demonologia 2

Truskulowe ból odbytu.

Skończ kurwa płakać i wyjmij kutasa z ucha bo linijki typu "Na bicie Mikser a.k.a. sutener Twojej starej / Kradnie damskie gacie z brudów i opróżni Ci barek"

to jest kurwa porażka, to obok rapu nie stało.

No i oczywiście wy kurwa mówicie że "gimb to stan umysłu i mnie to nie dotyczy", ale jednocześnie jeszcze płyty niema (a singiel chujowy) i już "o ja pierdole to płyta roku jest"

Prawda jest taka że wy słuchacie prostackiego rapu, bo to do was trafia, trafiają do was proste metafory i przygłupie teksty, bo nie trzeba myśleć i wszystko jest na tacy, a flow i reszta skillsów ssie pałę.

Aktualnie niema lepszych punchy na scenie niż tych dwóch gości, więc to ma potencjał rozjebania, a nie płyta która na 90% będzie o tym samym (na podstawie 2 solówek i last wsrh tak sądzę).

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...