Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Progamela [Ugamela]

Prox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cztery miesiące Temu Powstała nowa gra internetowa wyglądająca jak Ogame, lecz pisana na Plikach od zera...

Progamela ściąga coraz więcej osób. Staramy się reklamować i dodawać innowacyjne rozwiązania prosto z Ogame.pl takie jak handlarz oraz całkiem nowe jak Rekordy.

Graczy na Progameli w tym momencie jest ponad 200 na NOWYM Universum1 i Ponad 500 na Universum2. Posiadamy forum na skrypcie myBB i katalog stron progamela SEO nawiązujący do Progameli.

Zapraszamy wszystkich serdecznie -> www.progamela.net

Progamela. Znudziło Cię normalne ogame ?! Chcesz spróbować konkrtnej jazdy ? Trzymaj się mocno bo zaczynamy wchodzić w atmosferę --- PROGAMELI !!

Nowe technologie, statki, rozwiązania takie jak rekordy. Handlarz ! Ekipa ciągle dogląda stanu gry. Rośniemy w siłę ! Reklamujemy się i rozrastamy !

Check this out -> www.progamela.net

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zywcem sciagnieta ugamela. Kompletne dno. Nic tam nie dodaliscie. Sciagneles gotowca i wlaczyles... ZAL

Opublikowano

Zal.. to mi patrzec na twoje posty

May 28 2008, 02:04 PM

last post..

i twoj nup post dzis..

@topic

a ja gram.. 31k pkt narazie bo gram kilka godzin, nie musi byc to jakis pr0 priv ogame tylko zeby postal dluzej niz miesiac >.>

@Down

no to gz.. wysililes sie >.<

Opublikowano

no i co że ścionoł ale stoi i mi sie podoba fajnie sie gra i chociaz cos sie dzieja tam a nie jak na normalu musze czekać 3 dni na jeden budynek

każdy lubi to co lubi a jak ci sie niepodoba to niemusisz grać proste .....

26238716.jpg

Opublikowano

Masz racje tylko wkurza mnie jak taki napisze ze robia unowoczesnienia ze ZROBILI (jak by to sami napisali) dane rzeczy a tak naprawde one juz byly od pozcatku. Taki typ nie umialby napisac prostego skryptu na czat czy wysylanie wiadomosci...

Opublikowano

jakie dno zal.pl

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...