Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić dalej !?

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko aktualnie gram na s22 orion . Mam bd.dobre eq niżej opiszę, lecz nie posiadam żadnej dobrej postaci ,i co mam teraz zrobić wbić 35 stać na metkach w dolinie czy wbić 55 i cisnąć na tym lvl'u?.

fms sr 35 Kd+4

smiertelka +9 1,5k hp kd +3/4

zelak 9

5konta +7

ebo 9

srebrna 9

nasior 2khp

buty 1,5k hp

Teraz co zrobić wp'ka czy bodego i tak jak wyzej napisałem czy dropic na 35 lecz to się mija z celem bo mam dobre eq , zresztą sam nie wiem pomóżcie ...?

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Z takim eq to nie ma znaczenia kogo zrobisz, jednak pod drop dobry jest WP. Na razie mógłbyś na 35 zostać i bic metki w m2 z boja, a jak drop by Cię nie zadowalał to byś dobil ten 55lvl i dropil na mocniejszych metkach. Na 55-60 jak zrobisz skile u WP-ka i Bufa to możesz próbować bic w red lesie metki, a tam to będzie juz kozacki drop ;)

Opublikowano

Ja bym na razie dropił kasę na ku jak wbijesz skille to dobij 55 i potem juz z górki :D

Oczywiście ja bym grał wp ;D

Opublikowano

Masz już w miarę dobre EQ na Bodziaka tak więc zagrałbym Bodym chyba,że trafiłaby się mi okazja wymienić rzeczy Wojownika za lepsze na Surę. Na początku lataj na metiny w m2 a potem dobij ten 55lv. i zacznij dropać duchowe :D

Oczywiście przy okazji rób też sobie Buffka i kołuj na niego ekwipunek z jak największą ilością inta.

Opublikowano

wymień śmiertelke za taką upiorną/y-y i zrób wp, tanie ku, dobry do expa, w pvp też dobry pomimo tego że ludzie mówią że nie.. Polecam wp, i exp, exp do 65lv, eq masz wystarczające żeby ze skillami na m5-m6 wpkiem ogarnąć metki morderstwa w piekle (kd+4/książki/kamole) więc się oplaca, a z jakimś % na strzały/dt ogarniesz dt z jakimś buffkiem ;d

VsxuB58.png

Opublikowano

Zrob sobie bodego/mentala 35 . wbij skille G ( pod G ), a potem wbij sobie odrazu 75 , i na mapki chodz, zrobisz skille na P , i nowe eq; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...