Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hej. Macie jakiś szybki sposób na kasę i exp? Może być jakiś bot, czy coś na, którym się szybko zarabia. I jeszcze pytanie, co to są złote karty i jak je zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/964267-090613-flpr-bot-v-02/ http://www.mpcforum.pl/topic/988734-060713-pursuit-bot/ Dwa najlepsze boty na kase. Złotą karte dostajesz po zajęciu 1 miejsca w wyścigu prywatnym/multiplayer.Możesz ją również zdobyć na ucieczce dróżynowej jeśli wszyscy ją ukończą. Na przyszłość: 1 miejsce-Złota karta 2 miejsce-Srebrna karta 3 miejsce-Brązowa karta 4 i niżej-Niebieska karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoxPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Botami zdobywaj kasę, FLRP, Pursuit i inne. Złote karty to chodzi Ci po wyścigu czy o jakie?Też są złote karty po pościgu. Na botach ciągle będziesz je miał ale gunwo wylatuje z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Właśnie cały czas używam tego FLPR na pościgu. Z tego typu pościgu poleci mi złota karta? I co w tym bocie robi opcja "cool down" czy jakoś tak? I co robi ten pursit bot :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Oba działają tak samo,tyle że pursuit zarabia dużo,dużo,dużo szybciej iż FLRP. Tak,zobacz że pościg się kończy i pokazuje ci się 5 złotych kart.To są właśnie one.Tyle że na tym bocie nic dobrego ci z nich nie poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A w tym pursit bocie, timer na ile ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najlepiej 2 lub 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok, jeszcze takie pytanie: Tutaj mam takie coś: I tam pokazuje, że dostałem jakiś neon czy jakieś tam koła ;o Gdzie one są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Musisz kliknąć kafelkę pod osiągnięciem które wykonałeś a następnie "Odbierz nagrodę".Będziesz miał to w magazynie. Tu masz mały poradnik dotyczący osiągnięć: http://www.mpcforum.pl/topic/1006763-poradnik-osiagniecia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poodbierałem, a gdzie jest ten magazyn teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wchodzisz do kryjówki-->Tuning i tu masz 3 warsztaty.W pierwszym masz skile,w drugim części do tuningu wizualnego a w trzecim części do tuningu osiągów.Gdy wejdziesz do jednego z nim masz sklep.Obok napisu "Sklep" jest zawinięta strzałeczka.Po kliknięciu na nią przeniesiesz się do magazynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok widzę. Jeszcze pytanie, czy jest jakiś samochód, który ładnie wygląda za gotówkę(wiem, że pewnie marnowanie, ale mam tyle kasy, że nie mam co z nią robić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To już tylko kwestia gustu.Przejrzyj sobie wszystkie auta i wybierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ok widzę. Jeszcze pytanie, czy jest jakiś samochód, który ładnie wygląda za gotówkę(wiem, że pewnie marnowanie, ale mam tyle kasy, że nie mam co z nią robić) Nie kupuj auta jak nie masz co z kasą robić, lepiej kup pakiety z skillami za 60k albo tajemnicze pakiety z częściami za 100k. Dropią power upy, czasem skille czy części. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie kupuj auta jak nie masz co z kasą robić, lepiej kup pakiety z skillami za 60k albo tajemnicze pakiety z częściami za 100k. Dropią power upy, czasem skille czy części. Z pakietu za 60k często lecą skile a części w ogóle.Części lecą z pakietu za 100k ale słabe i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Z pakietu za 60k często lecą skile a części w ogóle.Części lecą z pakietu za 100k ale słabe i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko. Pokupowałem te karty po 100k. Za 10 mln poleciało kilka rzeczy wyścigowych Jeszcze jakieś pomysły na co kasę wydać? Bo na samochody nie mogę, bo nie mam boostów na miejsca na samochody ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak dobijesz 60lvl będziesz miał 7 miejsc garażowych.Kupuj karty za 60k bo wyścigowe to są śmieci,coś warte są jedynie pro i ultra ale z niebieskim/pomarańczowym napisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak dobijesz 60lvl będziesz miał 7 miejsc garażowych.Kupuj karty za 60k bo wyścigowe to są śmieci,coś warte są jedynie pro i ultra ale z niebieskim/pomarańczowym napisem. Mam już 60 lv Z tych za 60k co leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skile.Możesz wygrać nawet 4-gwiazdkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wygrałem kilka. Jakie jest dobre auto na pościgi? @edit te umiejętności się zakładają na jeden samochód? Czy na wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Do każdego auta możesz wsadzić 5 skili. Na pościgi Mustang Boss'12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Umiejętności zakładają się na jeden samochód, w każdym możesz mieć inne skile, np. jedne auto ze skilami na wyścigi, drugie na pościgi, trzecie na dragi itp. Na pościgi polecam Ford'a Mustang'a 302'12, najlepsze auto na pościgi dostępne za gotówkę w grze. @ Szarlotek szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husanks Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skilla zakładasz na jedno auto . Co do auta na pościgi na BOTY to chyba nie ma dobrego , to bez różnicy . Ale jak chcesz z kims grać pościgi , to weź zwiększenie masjii przy kolizjii czy coś takiego przynajmiej ja tak robie. @edit Kuźwa nie wyrobiłem się . ;d Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Już kupiłem tego forda i założyłem bonusy +30% kasy. A czy na chwilę obecną działa jakiś drag bot? @edit dziś jakiś koleś miał tu ikonki:Jak je zdobyć i ew tam wstawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Masz to wyjaśnione w poradniku który ci wysłałem.Tam możesz przeciągnąć swoje osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.