Skocz do zawartości

[Pytanie] Sposób na kasę

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.mpcforum.pl/topic/964267-090613-flpr-bot-v-02/

http://www.mpcforum.pl/topic/988734-060713-pursuit-bot/

Dwa najlepsze boty na kase.

Złotą karte dostajesz po zajęciu 1 miejsca w wyścigu prywatnym/multiplayer.Możesz ją również zdobyć na ucieczce dróżynowej jeśli wszyscy ją ukończą.

Na przyszłość:

1 miejsce-Złota karta

2 miejsce-Srebrna karta

3 miejsce-Brązowa karta

4 i niżej-Niebieska karta

Wchodzisz do kryjówki-->Tuning i tu masz 3 warsztaty.W pierwszym masz skile,w drugim części do tuningu wizualnego a w trzecim części do tuningu osiągów.Gdy wejdziesz do jednego z nim masz sklep.Obok napisu "Sklep" jest zawinięta strzałeczka.Po kliknięciu na nią przeniesiesz się do magazynu.

Ok widzę. Jeszcze pytanie, czy jest jakiś samochód, który ładnie wygląda za gotówkę(wiem, że pewnie marnowanie, ale mam tyle kasy, że nie mam co z nią robić)

Nie kupuj auta jak nie masz co z kasą robić, lepiej kup pakiety z skillami za 60k albo tajemnicze pakiety z częściami za 100k. Dropią power upy, czasem skille czy części.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Nie kupuj auta jak nie masz co z kasą robić, lepiej kup pakiety z skillami za 60k albo tajemnicze pakiety z częściami za 100k. Dropią power upy, czasem skille czy części.

Z pakietu za 60k często lecą skile a części w ogóle.Części lecą z pakietu za 100k ale słabe i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko.

Z pakietu za 60k często lecą skile a części w ogóle.Części lecą z pakietu za 100k ale słabe i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo żadko.

Pokupowałem te karty po 100k. Za 10 mln poleciało kilka rzeczy wyścigowych ;) Jeszcze jakieś pomysły na co kasę wydać? Bo na samochody nie mogę, bo nie mam boostów na miejsca na samochody ;f

674071459604241683421.gif

Umiejętności zakładają się na jeden samochód, w każdym możesz mieć inne skile, np. jedne auto ze skilami na wyścigi, drugie na pościgi, trzecie na dragi itp.

Na pościgi polecam Ford'a Mustang'a 302'12, najlepsze auto na pościgi dostępne za gotówkę w grze.

@ Szarlotek szybszy :D

HB5fLf7.png

Skilla zakładasz na jedno auto . Co do auta na pościgi na BOTY to chyba nie ma dobrego , to bez różnicy . Ale jak chcesz z kims grać pościgi , to weź zwiększenie masjii przy kolizjii czy coś takiego przynajmiej ja tak robie.

@edit Kuźwa nie wyrobiłem się . ;d

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Sposób na kasę   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...