LIFT12344 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Od razu mówie, że to nie ja mam problem, tylko pewien ktoś co mnie prosił na gg żebym dodał temat bo on coś tam ma z kompem bla bla bla.. ;p Witam, mam problem z włączeniem komputera.. Rano włacząłem go żeby zagrać wylczyłem go po 3 godzinach, chciałem go włączyć- po jakimś czasie.. Włącza się wyskakuje napis "zapraszamy" a zaraz po nim "trwa przygotowanie pulpitu" 5min po tym wyskakuje nowy system tak jakby był nowy..22:22Czytałem na innych torach żeby przywrócić dane. Wchodzę w panel sterowania i wyskakuje napis coś tam że jest błędny longin lub hasło jeśli ktoś mógłby coś o tym wiedzieć zapraszam do pisania na gg - 4051484122:24Pozdrawiam Jak macie jakieś pytania do niego albo rozwiązanie to najlepiej pisać do niego na gg, albo w ostateczności w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CODER_BEST Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pierwsza myśl to konto gościa ale skoro od razu uruchamia mu się do niego to niech wejdzie w panel sterowania Konta użytkowników - i niech zobaczy na jakim koncie wgl jest zalogowany... Napisz co tam widzi. O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIFT12344 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pierwsza myśl to konto gościa ale skoro od razu uruchamia mu się do niego to niech wejdzie w panel sterowania Konta użytkowników - i niech zobaczy na jakim koncie wgl jest zalogowany... Napisz co tam widzi. Jak wchodzę w panel sterowania to wyskakuje coś. Że mam błędny login lub haslo Taki komunikat Explorer.exe czy cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.