Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge odzyskać konto premium minecraft

kacpersz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem tak jak w temacie chciałbym odzyskac moje premium został tam zmieniony mail i hasło czy jest jakaś sznsa na odzyskanie jego mam mail i skype tej osoby która mi je ukradła mam także id zakupu premium czy może to w czymś pomóc prosze :( :( :( :( :(

Opublikowano

Próbuj pisać do supportu. Przedstaw im dowody że to jest twoje konto, jaka była sytuacja i rzeczy związane z giftcode np. dowód zakupu. W Polsce nie ma tak że Ci odda konto (za darmo) więc nie licz, że Ci odda. A jak on przejął Twoje konto?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Miałem podobną sytuację, zapomniałem adresu e-mail, wysłałem prośbę do support'u, aby mi go przesłali, przedstawiłem dowód zakupu itp.

Odmówili mi, więc nie licz na to, że odzyskasz konto.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeśli podasz giftcode, którym aktywowane było konto lub potwierdzenie konkretnej transakcji z Mojang, na 100% odzyskasz konto, jeśli tylko kiedykolwiek było twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...