radeks182442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka macie może bota który za mnie będzie grał za (FREE) i nie mówcie że nie ma bo jest bo kiedyś taki miałem ale zapomniałem nazwy więc proszę o podanie jakiegoś za pomoc LIKE I 5 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scuffy_Puffy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Za to będzie ban. Jestem potrzebującym daj plusa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asd01123 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja zauważyłem że ktos spamuje z tym bo wszystko kopiuj wklej z poprzedniego yematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeNART Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Spróbuj TankLeadera lub Klikacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avertix Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Raport... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazzyPoland Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jakbyście zauważyli MPC forum jest forum o hackach, bugach i botach. Nie ma bota do WORLD OF TANKS Jedynie możesz sobie klikacza ustawić do wchodzenia do bitwy, ale zmądrzej i nie rób tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie ma bota, który gra za Ciebie, jedynie to co podali koledzy up. Wyjaśnione. Cls. ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.