Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Google Chrome i Mozilla Firefox.

RahuKozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni pojawiają mi się błędy podczas uruchamianiu w/w wyszukiwarek. Chciałem wkleić zdjęcie, ale jedyna wyszukiwarka jaka mi została to Internet Explorer, przez który nie mogę nawet dodać głupiego zdjęcia...

Wcześniej pojawiały mi się takie komunikaty, ale wystarczył restart komputera.

Jak uda mi się to dodam zdjęcie, chociaż Explorer jest tak ******* że wątpię w to.

Mimo tego proszę was o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Tutaj jest link do komunikatu z Chrome:

To jest ukryta treść, proszę

A tu z Firefoxa:

Linki poza MPC dawajcie do Code!
//doxxx

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

@ref

Uaktualniam problem, ponieważ gdy próbuję włączyć jakiś program np. Grę to pokazuje mi się taki komunikat:

WerFault.exe

Czy wiecie jak temu zaradzić?

Linki poza MPC dawajcie do Code!
//doxxx

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Dzięki wszystkim... Sam sobie poradziłem. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...