Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Rankedy - Co i jak ?

Kizen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz, to za darmo wyjdę Ci z tego hell :)

pisz pw.

do Bronze I / Silver V

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Jeśli chcesz, to za darmo wyjdę Ci z tego hell :)

pisz pw.

do Bronze I / Silver V

@UPI co z tego że mu wyjdziesz jak potem równie dobrze może sobie nie dawać rady?

Chodzi mi o to, że nie zawsze osoba, która jest w "bronsie"(NIE MA "ELO HELL"! TO TYLKO WYMYSŁ GRACZY KTÓRZY NIE POTRAFIĄ SIĘ WYDOSTAĆ Z TEGO NIGDY NIE ISTNIEJĄCEGO "ELO HELL"![czyt. "brons" ewt. czasem srebro])jest tam (lub lepiej znajduję się tam) z powodu teamu, równie dobrze musi "dojrzeć" do gry w wyższych dywizjach/ligach

@2xUpJak wcześniej napisałem nie ma czegoś takiego jak "elo hell" i nigdy nie będzie to jest wymysł graczy którzy nie mogą wydostać się z tego nie istniejącego pseudo "elo hell"

To że wszędzie są trolle i afki to co z tego?? normalnie nazywasz to trollami i afkami kur*a a nie jakimś jeb**ym elo hell którego nie ma i nie będzie, proste, logiczne.

Każdy lepszy, lub bardziej ogarnięty(normalny) gracz LoLa wyjaśni Ci, że elo hell nigdy nie istniało i najprawdopodobniej istnieć nie będzie, koniec kropka.

ANTY WARN:

Warwick dobry jungler tylko musi być po 6lvlu takto przed 6lvlem "gufno" robi ;)

A tutek spoko jak już (chyba) wcześniej pisałem :)

graphic.png

Opublikowano

Warwick dobry jungler? Ganki jedynie po 6 lvlu, wcześniej nic nie robi. Thresh najlepszy supp? Osobiście twierdzę, że Lulu i Leona i Alistar są najlepsi, więc się nie odzywam. Co do banów - polecałbym banować Vayne, Fizza, Akali.

20130728225329uid1.gif

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Poradnik spoko ale po co to ogolnie?

Wejdzie jakis gimbus , napisze " heheueehaeaueue pie****lcie sie , gram bo lubie , skonczy 0/30 + 10 min afk.

Polaczki takie zawsze beda na rankedach.

Opublikowano

Czemu w postaciach na jungle nie ma Lee Sin'a? Obecnie pickowany w co drugim meczu na high division. Co do postaci na mida - Fizza łatwo skontrować, np. Ryżem (którego każdy powinien mieć), Morde, odnośnie Katy - postać tak łatwo kontrowana, że zwykle useless, jeśli tylko enemy team ma hard cc. ADC jedynie nie najgorsze, ogólnie poradnik bez sensu.

Opublikowano

ja bym stawiał adc:

Vayne lub Draven, 2 najlepsze kosy na bota... Vayne + Nami linia wygrana, draven zaś wspaniałe dmg z Q ;P tylko pierw trzeba je ogarnąć.

Top:

Aatrox: Heal co 3 atak lub wiekszy dmg, doskok, slow, as od ulta ;P cud miód i orzeszki ;D

Mid:

Swain no i z fizzem się zgodzę.

swain: stun, heal z ulta, dobra pasywa nie trzeba kupywać potków w mane.

jungle:

Sejuani: Spowalnia z Q i E (też z ulta), stun z ulta ludzi okolo celu zamraża (spowalnia)

Rengar: cc/stun, niewidka z ulta, heal z w, 5 skill dobry ;P

no i heca :D

Opublikowano

ja bym stawiał adc:

Vayne lub Draven, 2 najlepsze kosy na bota... Vayne + Nami linia wygrana, draven zaś wspaniałe dmg z Q ;P tylko pierw trzeba je ogarnąć.

Top:

Aatrox: Heal co 3 atak lub wiekszy dmg, doskok, slow, as od ulta ;P cud miód i orzeszki ;D

Mid:

Swain no i z fizzem się zgodzę.

swain: stun, heal z ulta, dobra pasywa nie trzeba kupywać potków w mane.

jungle:

Sejuani: Spowalnia z Q i E (też z ulta), stun z ulta ludzi okolo celu zamraża (spowalnia)

Rengar: cc/stun, niewidka z ulta, heal z w, 5 skill dobry ;P

no i heca :D

jak mi wskażesz, gdzie u Swaina widzisz stuna to postawie ci cole.

Opublikowano

Po przeczytaniu że ww to jugler wspaniały pisze ten głupi post i wychodze.

Ja również. Poza tym namawiać "świeżych" do banowania tych useless championów jak amumu to głupota. Chujowe porady, chujowe

Opublikowano

Amumu się nie banuje, chyba że na bronzie jeśli nie umiesz od Q ucieć i boisz się 2 stunów.

ww wspaniały jungler?! no chyba na botach. gdzie uciec mogą .

Hmm

Nie zapomniałeś jednak o innych ADC tak? Vayne, Caitlyn, czy taki Draven? p.s. draven zabije varusa.

a no yo

zapomniałem że gadam tu z poziomem bronz 5, albo nawet gorzej!

Banować DARIUSA?! NA CO? Quinn na topa, i darius mówi "outfarmed gg wp"

ej no ale po co trynde banować?

boisz się jego ulti że mu nic nie będziesz bić?

a no i blitz.

boisz się jego przyciągnięcia? RLY? TO POSTAW WARDY A NIE NARZEKASZ.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Generalnie TuT słaby. Picki źle wybrane, 2 postacie na każdą linię? To zdecydowanie za mało, nigdy nie banowałem z brązie amumu i tych innych "OP PICKÓW" bo to nie ma sensu, pick malp na brązie to easy win bo nikt tam nie umie nim grać, to samo tyczy się innych banów wypisanych w 1 kolumnie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...