orenzadol Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam.Szukam jakiegoś fajnego bloga , łatwego do moderowania i ogólnie taki ładny Odnośnik do komentarza
Aurille Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tumblr Masz dostęp do html'a więc możesz dodać praktycznie wszystko. . Odnośnik do komentarza
JohnnyH Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kiedys mialem na interi, fajne szblony , polecam Odnośnik do komentarza
szelkoffy Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Interia ma dobrego bloga, podpisuje się pod kolegę up. Sam miałem. Odnośnik do komentarza
Venti. Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 blogspot Odnośnik do komentarza
clique. Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Oczywiście, że blogspot Odnośnik do komentarza
LuuuuuuuziQ Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Również blogspot. Miałem i polecam. Chociaż bardziej polecam zakupić domenę i hosting i na Wordpressie. Również mam i jest gites Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 także blogspot. Lecz nei lepiej założyć własną stronę i wcisnąć wordpressa? Np. http://nielubiesieturlac.cba.pl/wordpress/ Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @up nie każdy umie zainstalować WordPressa //Takie rzeczy na pw Odnośnik do komentarza
LuuuuuuuziQ Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @up. Nie ma w tym nic trudnego. Jedyne co może być trudne, to podpięcie domeny, te DNS'y i wgl.. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @2up Na niektórych hostingach masz Autoinstalatora, sam nie musisz nic wgrywać, daje ci Wordpressa automatycznie na hosting. @top Również polecam ci założenie strony na darmowym hostingu i wgranie Wordpressa. Odnośnik do komentarza
Wery Fany Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A nasze MPCowe blogi? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.