Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maxowanie Skilli na Zedzie.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie nie kolego UP. Rzucasz pod kogoś W, używasz E potem Q, jeszcze raz W, E i frag chyba że masz ulta to inaczej to wygląda.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja zawsze rozdaje skille tak na daje po 1 punkt we wszystkie umiejętności (Zawsze daj na 1 lvl Q a na 2 W już będziesz mieć bardzo duży dmg) później daje w Q żeby było na 3 poziomie następnie w E żeby też było na 3 poziomie i kończę maxowanie Q. Teraz masz bardzo dobry dmg z Q,E twoje klony też bardzo dużo zadają jeżeli dobrze rozegrasz to enemy champ w 1-2 sekundzie będzie tracił 1/2 3/4 hp i będzie się bał podejśc do farmy . zawsze tak maxowałem i wygrywałem linie

Opublikowano

Kolego jeżeli się gra na poziomie platyna/diament to ludzie potrafią robić uniki na Q. I w tym pies pogrzebany. To nie brąz 20 że ludzie nie wiedzą co to Zed. Robiłem test na brązie i tam maxujesz W i masz pente.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Hah właśnie widziałem jak ludzie na diamondzie/platynie robili uniki Q .... bardzo unikali :* nawet sami w nie wchodzili. Q Zeda da się uniknąć przyznam ale to nie wina przeciwnika tylko twoja że nie umiesz nim dobrze wycelować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...