patryk0110 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Mam mały problem, dziś kupiłem kartę graficzna geforce gtx 650 ti. Podłaczyłem ją do kompa, bez dodatkowego zasilania. Gdy właczam kompa, komputer jej nie widzi. A przy odpaleniu kompa wiatraki sie krecą przez chwilę. Jak ten problem rozwiązać? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intesive Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj specyfikacje swojego komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 bez dodatkowego zasilania. To może je podłącz ? Jak ma widzieć kartę skoro nie dostaje odpowiedniej mocy żeby się włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk0110 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Procek: Inter core i3-3220 3.3ghz ram: 8gb hyperx Kingston plyta głowna: Gigabyte GA-Z77M-D3H zasilacz: xtracer 4life 450W i karta: gtx 650 ti. To może je podłącz ? Jak ma widzieć kartę skoro nie dostaje odpowiedniej mocy żeby się włączyć a jak sie spali karta? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 4life to trochę syf ale nie na tyle żeby w sekundę spalił kartę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ten zasilacz nie posiada chyba wtyczki 6 pinowej więc będziesz musiał kupić przejściówkę z molexa na 6 pin. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk0110 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To sa dwie wtyczki po 3 piny, jedna z nich mam podłaczoną, podłaczajac pod zasilacz 4 pinowy. Czwarty pin to czerwony przewód szczytuje on obroty wentylatora. Bo mam podlaczoną tylko 1 wtyczke i karta ruszyła, zastanawiam sie czy podlaczyc druga tez pod zasilacz? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kartę wykryje nawet jak nie będzie zasilania dodatkowego, brak zainstalowanych sterowników do płyty głównej albo najnormalniej w świecie karta uwalona możesz podłączyć ile masz wtyczek , nadmiar nie zaszkodzi ani nie spali karty If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Musisz mieć taki przewód: Jak nie masz to musisz kupić taką przejściówkę: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk0110 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://iv.pl/images/90273612314507898434.jpg U mnie to wyglada tak i nie wiem czy podłaczyc ta wtyczke jeszcze co trzymam w rękach ? 6 pinów z karty, dwie wtyczki po 3 piny i jedna podlaczna pod zasilacz i nie wiem czy podlaczyc druga ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Do drugiego musisz podłączyć. Karta się nie spali bo po to są te dwa przewody żeby do dwóch podłączyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykswa Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam. Mam mały problem, dziś kupiłem kartę graficzna geforce gtx 650 ti. Podłaczyłem ją do kompa, bez dodatkowego zasilania. Gdy właczam kompa, komputer jej nie widzi. A przy odpaleniu kompa wiatraki sie krecą przez chwilę. Jak ten problem rozwiązać? Mam podobnie gdy wchodze w menadzer urządzen jest zółty trójkąt . Sterowniki wyszukałem za pomocą DriverEasy poinstalowałem wszystko nadal to samo . System Vista 32bit 2gb ram procesor Intel Pentium Dual CPU . Proszę o pomoc jestem zielony w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.old Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 @UP: Podaj swój dokładny model karty graficznej. Użyj do tego programu Everest. Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.