Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na ciche rozbrajanie bomb.

Kashido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt na Ciche rozbrajanie bomb.

alias +W.UI.342 "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;"

alias -W.UI.342 "-use"

;bind e +W.UI.342

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przyda się, lajk.

DLa niekumatych, wklejacie to do konfigu i jak rozbrajacie bombę, jest dzwięk rozbrajanai (co dla terrorysty skrytego za skrzynia oznacza, że trzeba wyjść zabić tego co broi) a skrypt robi tak, że nie słychać dzwięku.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

wow, nie wiedziałem że jest coś takiego

i tu mam pytanie czy to jest w 100% legalne ?

nie dostane za to bana?

nowyrozmiar.pngManGi

Opublikowano

Nie mozna korzystac z tego na esl i innych ligach. Na mixach mozesz wyrwac bana + zgloszenie na BL, ale jak wiadomo w BL sa sami debile i banuja za nic.

Przydatne jak jestes w ct, bo jak grasz TT to nie slyszysz ze ktos broi pake. :/

Opublikowano

Na serwerach publicznych to nie masz sie o co martwic, na mixach teoretycznie tez, ale wypada najpierw zapytac admina czy mozesz. :D

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Sora ale jak mam to niby wkleić do cofigu są tam trzy pliczki ''ServerBrowser.vdf'',rev_MasterServers,rev_MasterServers.

Dodałem dokument tekstowy wklejiłem skrypt u góry zapisałem i zmieniłem rozszerzenie na vdf. coś da?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...