Kashido Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Skrypt na Ciche rozbrajanie bomb. alias +W.UI.342 "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;" alias -W.UI.342 "-use" ;bind e +W.UI.342 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noresta Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzięki ! Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów // NIE MA SPRAWY MORDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 co z tym się robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SezamoVsky Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przyda się, lajk. DLa niekumatych, wklejacie to do konfigu i jak rozbrajacie bombę, jest dzwięk rozbrajanai (co dla terrorysty skrytego za skrzynia oznacza, że trzeba wyjść zabić tego co broi) a skrypt robi tak, że nie słychać dzwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99941 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dobry poradnik, bardzo przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TantE Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Już to kopiuje , oczywiście +. Member l Mpc Dziobag Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scharik Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 A jak to dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EragonX Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To sie dodaje do pliku config tam gdzie masz gre i zapisujesz i masz + :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianciu Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzięki tego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piootrek66 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Bardzo przydatne, dzięki Wykonuje zlecenia graficzne Szybko tanio i solidnie!!! http://zamow-grafike.ugu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManGi Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 wow, nie wiedziałem że jest coś takiego i tu mam pytanie czy to jest w 100% legalne ? nie dostane za to bana? ManGi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie mozna korzystac z tego na esl i innych ligach. Na mixach mozesz wyrwac bana + zgloszenie na BL, ale jak wiadomo w BL sa sami debile i banuja za nic. Przydatne jak jestes w ct, bo jak grasz TT to nie slyszysz ze ktos broi pake. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManGi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To ja jednak wolę się z tym nie bawić żeby tego bana nie wyrwać :mellow: ManGi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Na serwerach publicznych to nie masz sie o co martwic, na mixach teoretycznie tez, ale wypada najpierw zapytac admina czy mozesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImChallanger Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A na jakiego to cs'a jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikodemXMetin2 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Sora ale jak mam to niby wkleić do cofigu są tam trzy pliczki ''ServerBrowser.vdf'',rev_MasterServers,rev_MasterServers. Dodałem dokument tekstowy wklejiłem skrypt u góry zapisałem i zmieniłem rozszerzenie na vdf. coś da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.