Silkowiec Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam problem z Serwerem SagaSro nie wiedziałem do kogo się zwrócić liczę że mi pomożecie dzisiaj wszedł path nowy i podczas włączania gry wyskakują mi błędy miedzy innymi System/hwanglook_m_whiteaustralia1.efp nie wiem co mam robić kiedy wyłącze te błędy gra włacza mi się normalnie wchodze na postać ale po tym jak zrobie jesdek krok w grze wyskakują mi spowrotem te błędy i włącza się gra pomóżcie pisałem do suportu do nich ale nikt nie odpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolinho Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 pierwsze co spróbowałbym przeinstalować całego silka, myślę że to załatwi sprawę. pobierz może całego klienta, możliwe że źle wydali patch. orientowałeś się czy tylko ty masz taki problem czy ktoś jeszcze ? "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.