Najlepszy. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam jak mam zdobyc 10zl do orange bo jestem w angli a nikt w polsce nie mieszka a musze cos kupic esem Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zapłać i kup doładowanie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Najlepszy. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wiem ale gdzie ja mam to kupic jestem w angli !! czytaj ze zrozumieniem -,- Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wiem ale gdzie ja mam to kupic jestem w angli !! czytaj ze zrozumieniem -,- Jak masz konto w banku, to możesz też w internecie kupić. Odnośnik do komentarza
Dogues Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wchodzisz na strone orange.pl robisz konto na swój numer no i później szukasz info o doładowaniach przez strone wpisujesz swój numer robisz przelew i tu by się przydało mieć konto internetowe i po 10 minutach masz kase nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ktoś mu kupi w kraju, dziadek, babcia, kuzyn, kuzynka czy ktokolwiek i wyśle kod większość banków ma opcje na koncie doładowania dowolnego telefonu z konta If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Najlepszy. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja pier on umie czytac ? ktoś mu kupi w kraju, dziadek, babcia, kuzyn, kuzynka czy ktokolwiek i wyśle kod większość banków ma opcje na koncie doładowania dowolnego telefonu z konta naucz sie czytac przeczytaj post 1 nikogo nie ma w kraju !. nie mam konta bankowego moi rodzice nie maja bo dostaja od razu w reke po jakies tam podatki za konto itp wiec wracajmy do wyjscia Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 na allegro kupisz sobie. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja pier on umie czytac ? naucz sie czytac przeczytaj post 1 nikogo nie ma w kraju !. nie mam konta bankowego moi rodzice nie maja bo dostaja od razu w reke po jakies tam podatki za konto itp wiec wracajmy do wyjscia sam się naucz czytać, KTOKOLWIEK mu kupi doładowanie czy nawet doładuje to co chce wystarczy że wyśle mu kasę. ja np mam doładowania płatności SMS od 20% do nawet 50% taniej niż gdziekolwiek , tylko kupić i zapłacić z darmowych bonusów czy kodów nie będzie możliwe doładować smsem If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
MrCwaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 zostaje Ci opcja internet ;D Bardzo proszę link https://doladowania.orange.pl/ Odnośnik do komentarza
Kashido Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Albo niech jakiś znajomy kupi w polsce podasz mu swoj nr i robi tak ''nr pod jaki wysłać - 500700700'' Treść - ''Kod doładowywujący , twoj nr , twoj nr '' i wysyła. Odnośnik do komentarza
izari Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To w anglii nie ma orange? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.