Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Client

PanNike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , na początku chciałbym aby moderator nie wyrzucał mojego postu bądź nie zamykał . Szukam czystego clienta , chcę wgrać pliki by Torenzo . Proszę podajcie mi linka którego sciągnę clienta.

Opublikowano

Odrazu mówię że robie 1 raz serwer Hamachi lub VPS'a , szukałem postów z stworzenie Serwera lecz wygasły linki . Proszę o nie wyzywanie Mnie , robię to 1 raz i chcę przerabiać sobie różne rzeczy a To umiem ;] .

Opublikowano

Możesz podać linka bo Ja tutaj mam troszkę problemu ze stronkami ...

PS: Może mi ktoś podać poradnik jak zrobić serwer od podstaw , Od 0% do 100% ? Dam 10 like +5 , Tylko żeby były działające linki.

Opublikowano

Poradnik masz w samym temacie Terenzo z plikami. Co do clienta to masz w temacie Terenzo clienta pobierz sobie. Oraz clienta musisz sobie pobrać z kądś nie ze strone metin2.pl bo tam ******* clienta i ci instaluje clienta 1 pliku i się przez gamefogra live uruchamia wiec musisz ściagnąć np z terrenta.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...