PanNike Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć , na początku chciałbym aby moderator nie wyrzucał mojego postu bądź nie zamykał . Szukam czystego clienta , chcę wgrać pliki by Torenzo . Proszę podajcie mi linka którego sciągnę clienta. Odnośnik do komentarza
PanNike Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odrazu mówię że robie 1 raz serwer Hamachi lub VPS'a , szukałem postów z stworzenie Serwera lecz wygasły linki . Proszę o nie wyzywanie Mnie , robię to 1 raz i chcę przerabiać sobie różne rzeczy a To umiem ;] . Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Weź najlepiej najnowszy client Metin2.pl Odnośnik do komentarza
PanNike Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możesz podać linka bo Ja tutaj mam troszkę problemu ze stronkami ... PS: Może mi ktoś podać poradnik jak zrobić serwer od podstaw , Od 0% do 100% ? Dam 10 like +5 , Tylko żeby były działające linki. Odnośnik do komentarza
KARANKA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Weź najlepiej najnowszy client Metin2.pl No tylko że pierw trzeba w nim wyjebać c++ i ?? ?przy teleportacji. Odnośnik do komentarza
duzycheater Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na mpcforum masz duzo poradnikow , poszukaj Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. Odnośnik do komentarza
TheGrubyLolek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Poradnik masz w samym temacie Terenzo z plikami. Co do clienta to masz w temacie Terenzo clienta pobierz sobie. Oraz clienta musisz sobie pobrać z kądś nie ze strone metin2.pl bo tam ******* clienta i ci instaluje clienta 1 pliku i się przez gamefogra live uruchamia wiec musisz ściagnąć np z terrenta. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.