sZaKuL1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, dzisiaj chciałem trochę pobawić się w DJ'a i troche popuszczać muzyke na TeamSpeak 3. Czytałem na internecie że do tego niezbędna jest opcja Mix Stereo więc wchodzę tam gdzie to ma być lecz tej opcji nie mam. Kliknełem też prawy przycisk myszy i kliknełem żeby pokazało ukryte urządzenia lecz też nic nie wykryło. Więc zostało mi poradzone żebym pobrał sterowniki do karty dźwiękowej lecz nie moge ich znależć Wiec skoro ktoś z was się na tym zna to mógłby mi podać sterowniki do mojej karty dźwiękowej? Jestem kompletnie zielony więc wklejam nazwe karty z Everesta: Intel HDMI @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [b-2] Realtek ALC272 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller [b-2] PCI Nie wiem która to jest karta dźwiękowa do której mam ściągnąć sterowniki więc pomocy! Sorry za gramatyke i ortografię lecz zaraz wyjeżdżam do babci więc trochę się spiesze. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZaKuL1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Refresh!! Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZaKuL1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.