karixx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam,mam problem z ultimate team na ps3 mianowicie odpalam ten tryb i wyskakuje "podczas nawiązywania połączenia z fifa 13 ultimate team wystąpił błąd".Nie wiem co zrobić nie mam aktywowanego online pass ponieważ nie wiem jak to zrobić próbowałem w playstation store po czym kazali mi pobrać około 100kb pobrałem to i nic.Dodam że wczoraj grałem normalnie dzisiaj z rana włączam i ten problem.Czy to możliwe że serwery są wyłączone czy coś takiego? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 OP nie jest już potrzebny do gry po sieci, oczywiście nic się nie stało jeśli go pobrałeś i się zainstalował... Tak, to wina serwerów. Na przyszłość - przecież to norma na serwerach EA, ile to razy chciałem zagrać i klops Odnośnik do komentarza
karixx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wiesz to mój 2 dzień z fifa myślałem że coś zepsułem dzięki za odpowiedź. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.