Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Ctrl

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam duży problem z klawiszami Ctrl, otóż nie działa ani lewy ani prawy! :( Proszę o poradę.

Mam laptopa toshiba z win7 HP

Edit: Popsuły się podczas gry w BF P4F

Nigdy nie miałem z nimi problemów

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Możę za dużo w nie napier******* (Ja tak miałem z Shift i Tab). To tylko taka sugestia pewnie coś z klawiaturą.

Tyle że prawego Ctrl nie używałem praktycznie w ogóle. A obydwa Ctrl nie działają

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zdejmij nakladke klawisza (taa, to co klikasz) i na innym DZIALAJACYM klawiszu i porownaj czy tak samo wyglada srodek. Jak nie to zrob zdjecie jak to wyglada.

Ps. Czysciles ostatnio ta klawiature czy zalales ostatnio czy kilka-naście dni temu?

Opublikowano

Zdejmij nakladke klawisza (taa, to co klikasz) i na innym DZIALAJACYM klawiszu i porownaj czy tak samo wyglada srodek. Jak nie to zrob zdjecie jak to wyglada.

Ps. Czysciles ostatnio ta klawiature czy zalales ostatnio czy kilka-naście dni temu?

Wszystko jest takie samo. Zdjąłem oba ctrl i prawego alta, trochę się z tym męczyłem, ale podważyłem z obu stron i poszło.

Cały laptop był czyszczony z dwa miesiące temu. Klawiatura nigdy nie zalana. Myślę że to coś z systemem :( Bo dziwne że oba ctrl przestały działać. :mellow:

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...