Ghost1225 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Mam duży problem z klawiszami Ctrl, otóż nie działa ani lewy ani prawy! Proszę o poradę. Mam laptopa toshiba z win7 HP Edit: Popsuły się podczas gry w BF P4F Nigdy nie miałem z nimi problemów Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie. ale papieża to ty szanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz441 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możę za dużo w nie napier******* (Ja tak miałem z Shift i Tab). To tylko taka sugestia pewnie coś z klawiaturą. CPU: Intel Core i5-6600k @ 3.9GHz 1.1v GPU: Palit GeForce GTX 960 4GB JetStream @ 1480MHz Core 3500MHz Memory RAM: 1x8GB HyperX Fury DDR4 @ 2400 MHz Mobo: ASUS Z170-P PSU: CM B600 v.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost1225 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Możę za dużo w nie napier******* (Ja tak miałem z Shift i Tab). To tylko taka sugestia pewnie coś z klawiaturą. Tyle że prawego Ctrl nie używałem praktycznie w ogóle. A obydwa Ctrl nie działają Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie. ale papieża to ty szanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper173173pl Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zdejmij nakladke klawisza (taa, to co klikasz) i na innym DZIALAJACYM klawiszu i porownaj czy tak samo wyglada srodek. Jak nie to zrob zdjecie jak to wyglada. Ps. Czysciles ostatnio ta klawiature czy zalales ostatnio czy kilka-naście dni temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost1225 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zdejmij nakladke klawisza (taa, to co klikasz) i na innym DZIALAJACYM klawiszu i porownaj czy tak samo wyglada srodek. Jak nie to zrob zdjecie jak to wyglada. Ps. Czysciles ostatnio ta klawiature czy zalales ostatnio czy kilka-naście dni temu? Wszystko jest takie samo. Zdjąłem oba ctrl i prawego alta, trochę się z tym męczyłem, ale podważyłem z obu stron i poszło. Cały laptop był czyszczony z dwa miesiące temu. Klawiatura nigdy nie zalana. Myślę że to coś z systemem Bo dziwne że oba ctrl przestały działać. :mellow: Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie. ale papieża to ty szanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.