Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Dzisiaj chciałbym zaprezentować wam malutki poradnik który pomoże graczom ze słabymi komputerami. Dzięki niemu płynność gry i "lagi" powinny mocno zmaleć. Ustawienia (z powodu zbyt dużych wymiarów mogę wrzucić tylko link). http://scr.hu/0lq6/wqejn Ustawienia zaznaczone kolorem pomarańczowym na screenie powinny być takie same u was. Reszta nie powinna was obchodzić. Przetłumaczenie A- Rozdzielczość gry (im mniejsza tym lepiej) B- Częstotliwość odświeżania C- Pełny Ekran D- Tablica znaków z gry (używamy znaków które są w niej dostępne) E- Mgła F-Cienie _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeżeli dalej macie problemy i gra się zacina lub wolno chodzi należy wejść w "Menedżer zadań Windows", znaleźć "metin2client.bin", (lub nazwę prywatnego serwera który macie odpalony),kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy i ustawić priorytet na "Wysoki" Mam nadzieję,że pomogłem.Poradnik robiłem sam. Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza
Sajjuk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Takie duże rozmiary obrazka? 483x267? Przecież można to łatwo wrzucić... Tak samo wrzucałem obrazki z 4000px i wszystko pięknie śmigało... Odnośnik do komentarza
Thens Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mogę wiedziec dlaczego jesli tak robie odrazu mi sie laguje cały metin Odnośnik do komentarza
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dodaj link do Screena w code,lub wrzuć przez opcję "Grafika". Odnośnik do komentarza
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na moim PC to i tak wszystko ładnie śmiga, ale poradnik na pewno przyda się komuś ;D Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza
HappyChetos Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Poradnik przydatny dla osoby ze słabym PC. Odnośnik do komentarza
tiran17 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 przydatny ale tylko dla ludzi z naprawde slabym sprzetem ;d Odnośnik do komentarza
Naul1993 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Hmm... poradnik dla nowych, ale trzeba mieć na prawdę słaby komputer aby to zastosować. Chyba że szykujesz się na ox/zuo i chcesz zwiększyć ilość FPS'ów. Odnośnik do komentarza
Wariat Marco Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wypowiadają się ludzie którzy mają słaby sprzęt tak to by tu nie wchodzili ... Odnośnik do komentarza
Minemax Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mi zaduzo nie pomoglo. Mam tylko o 11 fps wiecej Odnośnik do komentarza
Pun!sh Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A ja mam pytanie: co z laptopami? Mój laptop jest aż za mocny na metina a i tak w mieście mam może 5 fps, a przy biciu np. metka może 10... Win 8 6 gb RAM AMD Radeon HD 8570M Intel Pentium CPU B960 @ 2x 2.20GHz Mam ustawioną cały czas maksymalną wydajność. W gry takie jak world of tanks (50-60fps na słabych detalach), league of legends (prawie max detale 70-90fps) gram bez problemu a metin 5-15fps przy jednym kliencie, gdzie na starym PC mogłem bez problemu odpalić main konto + buff i expić. A stary PC poleciał na złom już chyba ze 4 lata temu. Ktoś coś może pomóc? Na moim PC w domu nie mam żadnych problemów, nawet w mieście mnie nie tnie w ogóle. Odnośnik do komentarza
Vamos98 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Mega mi sie przydal ten poradnik Dzieki wielkie :p Odnośnik do komentarza
KrisSxHakieR Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dość dobre :P Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
DavKin Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Minimalne wymagania Jak na mój monitor wygląda c*****o Odnośnik do komentarza
KrulAlbanii Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzięki na moim kompie nawet metin mi lagował :P Odnośnik do komentarza
karolynax3 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Może komuś z lagami pomoże, chociaż sama ich nie posiadam. Odnośnik do komentarza
ikros Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 działa dzięki Odnośnik do komentarza
Gość esej Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Przydatne, łap plusa, dużo się nie po rozpisywałeś. Komuś się przyda na 100%. Odnośnik do komentarza
Taui Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Teraz raczej nikt się z tym nie musi bawić, ale przydatne dla osób ze starym PC. Odnośnik do komentarza
Inix Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wątpię, że komuś się przyda w dzisiejszych czach "Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech." Odnośnik do komentarza
Sympaatyczny Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Przyda sie Odnośnik do komentarza
Cloute Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Sporo jest takich poradników na forach, no ale zawsze się przydaje dla ludzi ze słabszymi komputerami. Odnośnik do komentarza
Duszek93 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Przydatny poradnik Odnośnik do komentarza
Protektor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Teraz mało kto ma drewniane pc ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.