Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2Atharos.pl

Ari90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki max lvl, staty?

serwer zapowiada sie ciekawie

edit

1szy ;d

edit

zmiencie 2 ostatnie wachlarze i pokarzcie system ulepszen zbroji dla szamana i ninji

edit ;d

mozna pokazac tabele bonusow?

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Raczej to nie wszystko co jest na serwerze :) Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego . A moim zdaniem system ulepszeń jest bardzo fajny :)

Aw. W ile wbije max lvl ?

Zagrasz to zobaczysz w ile wbijesz ten lv :) .

A prezentacja chyba nie jest jeszcze skończona bo brakuje paru rzeczy :)

Opublikowano

Prezentacja mi osobiście się nie podoba.Brakuje sporo rzeczy.

Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego

Prezentacje są po to aby pokazać jak najwięcej ciekawych rzeczy,a w tej prezentacji 3/4 nie ma.Aby wielu graczy zainteresowało się tym serwerem powinna mieć ona tych informacji bardzo dużo więc nie

gadaj,że muszę wchodzić na serwer aby dowiedzieć się więcej.rozumiem,że może tam zabraknąć kilku drobnych rzeczy które zauważę na serwerze ale nie 3/4.Patrząc na taką prezentację większość może powiedzieć 'Nie dziękuję.Nic sensownego się tutaj nie dowiedziałem".

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;)

Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]]

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;)

Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]]

a jakich ważnych rzeczy , Bo mie wiem o co ci konkretnie chodzi ?? co twoim Zdaniem Powinno się znajdować na serwerze??

Opublikowano

Ja osobiście twierdzę, że serwer jest stworzony na najwyższym poziomie, nie jest przesadny w rozmaitości przedmiotów.

ZAGRAM NA PEWNO ! :D

Opublikowano

Za nim serwer ruszy Arczi jeszcze doda parę rzeczy do prezki . Nikomu się nie dogodzi a prezentacja jest tylko częścią co tam jest więc jeżeli oceniasz książkę po okładce to jesteś kretynem[ bez obrazy ] :)

Opublikowano

Fajny serwer. Nie za dużo nie za mało, zagram na 100%'cent.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...