Skocz do zawartości

[Zapowiedź] Metin2Atharos.pl

Ari90

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej to nie wszystko co jest na serwerze :) Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego . A moim zdaniem system ulepszeń jest bardzo fajny :)

Aw. W ile wbije max lvl ?

Zagrasz to zobaczysz w ile wbijesz ten lv :) .

A prezentacja chyba nie jest jeszcze skończona bo brakuje paru rzeczy :)

Prezentacja mi osobiście się nie podoba.Brakuje sporo rzeczy.

Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego

Prezentacje są po to aby pokazać jak najwięcej ciekawych rzeczy,a w tej prezentacji 3/4 nie ma.Aby wielu graczy zainteresowało się tym serwerem powinna mieć ona tych informacji bardzo dużo więc nie

gadaj,że muszę wchodzić na serwer aby dowiedzieć się więcej.rozumiem,że może tam zabraknąć kilku drobnych rzeczy które zauważę na serwerze ale nie 3/4.Patrząc na taką prezentację większość może powiedzieć 'Nie dziękuję.Nic sensownego się tutaj nie dowiedziałem".

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;)

Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]]

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;)

Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]]

a jakich ważnych rzeczy , Bo mie wiem o co ci konkretnie chodzi ?? co twoim Zdaniem Powinno się znajdować na serwerze??

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Zapowiedź] Metin2Atharos.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...