Ari90 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 do zamkniecia Odnośnik do komentarza
EVIxGAME Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jaki max lvl, staty? serwer zapowiada sie ciekawie edit 1szy ;d edit zmiencie 2 ostatnie wachlarze i pokarzcie system ulepszen zbroji dla szamana i ninji edit ;d mozna pokazac tabele bonusow? Czy wiesz że.. Zbieram Lajki? Odnośnik do komentarza
Olastin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 "Nowe zbroje/bronie/bossy " Taki ch*j ze na większości serwerów sa te zbrojki. Aw. W ile wbije max lvl ? Odnośnik do komentarza
Moriaz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Raczej to nie wszystko co jest na serwerze Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego . A moim zdaniem system ulepszeń jest bardzo fajny Aw. W ile wbije max lvl ? Zagrasz to zobaczysz w ile wbijesz ten lv . A prezentacja chyba nie jest jeszcze skończona bo brakuje paru rzeczy Odnośnik do komentarza
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prezentacja mi osobiście się nie podoba.Brakuje sporo rzeczy. Żeby zobaczyć więcej wystarczy zagrać na nim i się dowiesz wtedy wszystkiego Prezentacje są po to aby pokazać jak najwięcej ciekawych rzeczy,a w tej prezentacji 3/4 nie ma.Aby wielu graczy zainteresowało się tym serwerem powinna mieć ona tych informacji bardzo dużo więc nie gadaj,że muszę wchodzić na serwer aby dowiedzieć się więcej.rozumiem,że może tam zabraknąć kilku drobnych rzeczy które zauważę na serwerze ale nie 3/4.Patrząc na taką prezentację większość może powiedzieć 'Nie dziękuję.Nic sensownego się tutaj nie dowiedziałem". Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza
Vip2ouT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zapowiada się ciekawe, może zerknę Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza
erice Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co tutaj komentować server bardzo fajny i napewno na nim zagram Odnośnik do komentarza
xDominikMT2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;) Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]] Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza
Ari90 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prezentacja , jest poprostu slaba, nie ma wielu waznych rzeczy, wszystko sie zlewa , na Server nie zawitam ... i jeszcze moje male uwagi - servery tego typu są to poprostu odgrzewane kotlety , Oczywiscie to moje zdanie , mozecie sie z nim niezgadzac;) Zycze Powodzenia w wybiciu sie ;]] a jakich ważnych rzeczy , Bo mie wiem o co ci konkretnie chodzi ?? co twoim Zdaniem Powinno się znajdować na serwerze?? Odnośnik do komentarza
BerniMT2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja osobiście twierdzę, że serwer jest stworzony na najwyższym poziomie, nie jest przesadny w rozmaitości przedmiotów. ZAGRAM NA PEWNO ! Odnośnik do komentarza
Moriaz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Za nim serwer ruszy Arczi jeszcze doda parę rzeczy do prezki . Nikomu się nie dogodzi a prezentacja jest tylko częścią co tam jest więc jeżeli oceniasz książkę po okładce to jesteś kretynem[ bez obrazy ] Odnośnik do komentarza
Experi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dobre Zagram Odnośnik do komentarza
Paweu. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dostosuj sie. Czas 12h http://www.mpcforum.pl/topic/750091-wzr-tworzenie-dyskusji/ Odnośnik do komentarza
Ari90 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie długo Opublikuje GP żeby Pokazać Więcej Odnośnik do komentarza
Moriaz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Serwer zapowiada się bardzo fajnie Drop jak i system ulepszeń jest tak zrobiony że każdy ma równe szansę Odnośnik do komentarza
Ari90 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 start JUŻ NIEBAWEM ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza
Spaxor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dostosuj sie. Czas 12h http://www.mpcforum.pl/topic/750091-wzr-tworzenie-dyskusji/ Nadal błędne ss'y weryfikacyjne, generatora oraz linki nie są w code. Ostatnia szansa. Czas do północy. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
.Bob Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Fajny serwer. Nie za dużo nie za mało, zagram na 100%'cent. RAP -------- To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się czasem zastanowić. Odnośnik do komentarza
PanNike Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Bardzo fajny serwer , kiedy start ( przewidzany ) czy będzie beta testy ? Odnośnik do komentarza
Shandie™ Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 I co z serverem ? Odnośnik do komentarza
PanNike Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Serwer ruszy za 1/2 dni , Arcz'iemu pomyliły się dni i jeszcze musi coś zrobić ... Nie długo napisze kiedy start ( Niebawem) Odnośnik do komentarza
hawajmeister Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 brak info o serwerze i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.