Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[300SL][FREEBUILD][DZIALKI][NO-LAGS][NO-WL][MOB-ARENA][WAR][32GB RAM]<--RealCraf-->

PWWPMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to samo co inni przy rejestracji pisze że osiągnąłem limit kont a nigdy tam nie grałem, zbugowany plugin ... w dodatku dzieci tam grają któryś napisał ksionszki o.O

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Niewiem dlaczego tak się dzieje ale codziennie rejestruje się po kilkaset osób więc prawdopodobnie ty tylko wy macie z tym problemy :)

3728097908.png

Opublikowano

Niestety ale serwerownia ma dużo zleceń więc nowa maszyna będzie kiedy oni się wyrobią :)

3728097908.png

Opublikowano

Serwer super, wszystko jest ok, ale kurw. takie lagi na takim serwerze to nie mogą być. Jeden blok wykopuje średnio 3 razy i dopiero wtedy mi wypadnie ... Wywalcie niepotrzebne pluginy/kupcie lepszą maszynę/zmniejszcie sloty

F5 co 24h. -,-

Pomogłem? Daj Like

Opublikowano

Administracja trochę nie pomocna ponieważ mam problem napisałem na forum kazali mi isć na ts ok poszlem jestem na ts czekam 1 godz i mam juz dość ... a było 4 osób z administracji ani 1 nie pomógł

3467dca72294aa791877a6fcfd78b920_large.g

Opublikowano

Administracja

trochę nie pomocna ponieważ mam problem napisałem na forum kazali mi

isć na ts ok poszlem jestem na ts czekam 1 godz i mam juz dość ... a

było 4 osób z administracji ani 1 nie pomógł

Mogłeś iść na kanał "Prośba do admina"

3728097908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...