traczyko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka. Mam taki problem, gdy gram z kolega w terraria przez hamachi (on hostuje) co jakis czas wywala mnie i pisze Lost Connection. Oboje mamy dobrego neta ja 8mb on 6mb na innych grach sie tak nie dzieje, gdy gramy np w minecrafta wszystko smiga. Dzieje sie to czesto gdy przejde duzy kawalek drogi i co jakis czas np czy budowaniu domku. Prosze o pomoc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendragon3_PL Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Czy ja wiem czy 6Mbps i 8Mbps to tak dużo... Z tego co napisałeś wynika, że tracisz połączenie po tym jak przejdziesz kawał drogi. To po prostu jest to, że jego serwer "nie nadąża" za tobą i w twoim przypadku wywala cię z niego. Gram obecnie tylko w Minecrafta Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.