skyperek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nazwa Servera:Last Chaos Underword Raty: EXP: x90 SP: x120 DROP: x30 GOLD : x30 AFFINITY : x25 IGNI : x20 Strona: http://lcunderword.com/index.php Dodatki: Cash shop w juno Nowe Tytuły 100% Casta od 73 lvla i wiele wiele innych Sry za blędy ale to moja 1 dedykacja Serwer: Elysion Klasa: Cień LvL: 95 i rośnie :P Gildia: Chwila Zapraszamy do niej ! Odnośnik do komentarza
ColdHeart Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cos ciekawego na serwie , free cash jakies shopy czy cos ? Dodaj wiecej info Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jakoś mnie to nie zachęciło. Odnośnik do komentarza
skyperek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ... nie umiem się zarejestrować bo nie umiem captcha czy jakoś tak przepisać Serwer: Elysion Klasa: Cień LvL: 95 i rośnie :P Gildia: Chwila Zapraszamy do niej ! Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ale w sumie... Sciągnę - zobaczę. Spodobała mi się website, takie w stylu MuOnline trochę Ale zobaczymy, czy coś ciekawego :P Odnośnik do komentarza
PadrinoToJa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Też raczej wbije, ciekawe czy jakiś gm to Włoch ;3 Chociaż Hiszpański też ogarniam... Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c Jbc. piszcie pw Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jedno co mnie dziwi, że nie ma forum. Klikając na stronie "Forum" przekierowywuje na fejsboga, bynajmniej mnie ;s Odnośnik do komentarza
PadrinoToJa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jedno co mnie dziwi, że nie ma forum. Klikając na stronie "Forum" przekierowywuje na fejsboga, bynajmniej mnie ;s Nom, link do fb. @Serwer mi się podoba bo wszystko po Hiszpańsku @@Jbc. ja ch1 nick xNightComing @@@ Juno ep1 Lis daje 400 pu ;x Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c Jbc. piszcie pw Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mi się nie podoba. Nic specjalnego - serwer jak każdy inny teraz powstający. Od razu to usuwam ;s Odnośnik do komentarza
Azabel Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Gra ktos na tym serwerze? jesli nie to czy macie jakis fajny serwer moze byc po Angielsku , ale zeby bylo troszke polakow Odnośnik do komentarza
Miyoshi Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Underword? Dziwnie, myślałam, że powinno być "underworld". Jest on warty uwagi? Odnośnik do komentarza
PadrinoToJa Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Underword? Dziwnie, myślałam, że powinno być "underworld". Jest on warty uwagi? Nie, fajne jest tylko to, że jewele można wylosować tylko w Księżycowej statule. Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c Jbc. piszcie pw Odnośnik do komentarza
Azabel Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Myoshi czy ja cie skad znam? ; > Odnośnik do komentarza
skyperek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Azabel nie spamuj kurde napisz jej na PW a nie tu spamujesz.... @Czyli serwer nie warty uwagi ??? Serwer: Elysion Klasa: Cień LvL: 95 i rośnie :P Gildia: Chwila Zapraszamy do niej ! Odnośnik do komentarza
Azabel Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Spokojnie .. a jak z tym serwerem jest warty czy nie? Odnośnik do komentarza
Aashi217 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Podtrzymuję pytanie - co z tym serwerem? Na filmiku na ich stronie wygląda nieźle, ale jak jest w rzeczywistości, wie ktoś? Odnośnik do komentarza
skyperek Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ja tam nawet nie wszedłem Serwer: Elysion Klasa: Cień LvL: 95 i rośnie :P Gildia: Chwila Zapraszamy do niej ! Odnośnik do komentarza
Pan Neoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Śmiem twierdzić, że autorzy serwera zrobili coś nowego. Link przenosi do: http://blastedgames.com/ Jeśli ktoś chciałby opublikować, to nie ma problemu. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.