Julietta Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kategoria: Paint Podkategoria: Temat: "nocą" Dodatkowe informacje: -Termin składania prac: - do 22.08.2013Termin głosowania na nadesłane prace: - 3 dni od wystawienia prac.Prace wysyłamy mi na PW. Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Praca nr 1: Praca nr 2: Odnośnik do komentarza
Svacior. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się i wygląda lepiej niż praca 1. Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ bardziej mi przypadła do gustu @down [praca_1] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest taka klimatyczna. Dość prosta, ale to nadaje jej swego rodzaju uroku. [praca_2] <- niby wszystko ładnie, ale nie widziałam jeszcze, żeby most (czy cokolwiek to miało być) było zawieszone na niewidzialnej podporze. Tak realne jak gwiazdka na górze wieżowca :f Odnośnik do komentarza
Miyoshi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_1] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest taka klimatyczna. Dość prosta, ale to nadaje jej swego rodzaju uroku. [praca_2] <- niby wszystko ładnie, ale nie widziałam jeszcze, żeby most (czy cokolwiek to miało być) było zawieszone na niewidzialnej podporze. Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ praca jest klimatyczna, ciekawie wykonana. Odnośnik do komentarza
Syndicate Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2] <- głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się bardzo niebo oraz te zaciemnione okna Odnośnik do komentarza
DarHor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ praca jest bardziej klimatyczna. Taka trochę tajemnicza. Odnośnik do komentarza
Murilz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2] głosuję tutaj, ponieważ podoba mi się klimat pracy. Jest o wiele bardziej dopracowana. Ciekawy pomysł z oknami. Genialne światło na tabliczce KING. Autor(ka) zdecydowanie więcej trudu włożył(a) w pracę drugą, aniżeli w pierwszą. Odnośnik do komentarza
Quarel™ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj ponieważ jest lepsza od 1 i jest księżyc a nie banan na niebie. Odnośnik do komentarza
badumtss1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ praca jest strasznie tajemnicza i lepsza od drugiej. Odnośnik do komentarza
Arisa. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- głosuję tu, ponieważ urzekły mnie te okna. Miło że ktoś w tej 'nocy' rozróżnił kolory budynków...bo nie sztuką jest odwalić wszystko na 'czarno'. Myślę że w pierwszej pracy nie było dużo wysiłku. Wygląda jakby autorowi brakło farb w paint'cie...3 kolorki.. troszkę ubogo. :/ Drodzy eksperci od realistyki, skoro doszukaliście się już gwiazdki na wieżowcu i zawieszenia mostu to spójżcie jeszcze na spadający domek po prawej stronie i gałęzie grubsze od kory.. to takie naturalneee ahhh. Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ ma więcej szczegółów. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
.Pestka. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj ponieważ jest lepsza od 1 ;] Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj ,ponieważ jest lepsza od 1 : ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj, bo praca jest świetna, dopracowana, cud, mjut ożeżgi. Odnośnik do komentarza
Press. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj ,ponieważ jest lepsza od 1 : ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 [praca_2]<- glosuję tutaj, ponieważ bardzo fajna praca. Odnośnik do komentarza
JugensiK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ praca ma to coś, bardzo klimatyczny rysunek ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza
MroZuuu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 @up chyba coś jest z tobą nie tak jeżeli uważasz, że to jest klimatyczny rysunek. praca_2]<- głosuję tutaj, ponieważ w prace zostało według mnie włożone więcej czasu oraz bardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza
Sharavy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [praca_2] <- głosuję tutaj, ponieważ genialnie zostały zrobione okna, ogólnie wydaje się, że ta praca została zrobiona z większym zaangażowaniem Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [Praca_2]Glosuję tutaj bo owiele lepiej i bardziej starannie wykonana. Chociaż ten most nad tym by pomyśleć Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Rain Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [praca_2]<- głos na 2, bo jest ekstra. aż dziw bierze, że takie cuś w paincie. jedynie ten most trochę nie wyszedł, bo wygląda jakby wisiał w powietrzu , ale poza tym fajnie. bardzo dobry, nocny klimat. Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 [praca_1] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest taka klimatyczna. Dość prosta, ale to nadaje jej swego rodzaju uroku. [praca_2] <- niby wszystko ładnie, ale nie widziałam jeszcze, żeby most (czy cokolwiek to miało być) było zawieszone na niewidzialnej podporze. Moim zdaniem Autor nie zadbał o takie szczegóły specjalnie,gdyż to sztuka i ma to nami poruszyć i pobudzić wyobraźnie [praca_2] <- Głosuje na nią ponieważ pobudza ona strasznie wyobraźnie,zaostrza smaki i te okna po prostu urzekają podniebienie Wiele pracy włożone w abstrakcję i gratuluję pomysłu Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wygrywa praca nr 2, a autorką jest Shavire, gratulacje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.