Skocz do zawartości

[Runda 2][Paint] Shavire vs Excorus

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

[praca_1]<- głosuję tutaj, ponieważ bardziej mi przypadła do gustu

@down

[praca_1] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest taka klimatyczna. Dość prosta, ale to nadaje jej swego rodzaju uroku.
[praca_2] <- niby wszystko ładnie, ale nie widziałam jeszcze, żeby most (czy cokolwiek to miało być) było zawieszone na niewidzialnej podporze.
Tak realne jak gwiazdka na górze wieżowca :f

[praca_2]<- głosuję tu, ponieważ urzekły mnie te okna. Miło że ktoś w tej 'nocy' rozróżnił kolory budynków...bo nie sztuką jest odwalić wszystko na 'czarno'.

Myślę że w pierwszej pracy nie było dużo wysiłku. Wygląda jakby autorowi brakło farb w paint'cie...3 kolorki.. troszkę ubogo. :/

Drodzy eksperci od realistyki, skoro doszukaliście się już gwiazdki na wieżowcu i zawieszenia mostu to spójżcie jeszcze na spadający domek po prawej stronie i gałęzie grubsze od kory.. to takie naturalneee ahhh.

[praca_1] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest taka klimatyczna. Dość prosta, ale to nadaje jej swego rodzaju uroku.

[praca_2] <- niby wszystko ładnie, ale nie widziałam jeszcze, żeby most (czy cokolwiek to miało być) było zawieszone na niewidzialnej podporze.

Moim zdaniem Autor nie zadbał o takie szczegóły specjalnie,gdyż to sztuka i ma to nami poruszyć i pobudzić wyobraźnie :)

[praca_2] <- Głosuje na nią ponieważ pobudza ona strasznie wyobraźnie,zaostrza smaki i te okna po prostu urzekają podniebienie :)

Wiele pracy włożone w abstrakcję i gratuluję pomysłu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Runda 2][Paint] Shavire vs Excorus   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...