WielkaNogawka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Widzialem takiego moba na mapach x-3 w czasie jakiegoś eventu. wyglądał jak cubikon puszczał proty itp ale był o wiele słabszy... czy ktoś wie kiedy bedzie taki event?? POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii Odnośnik do komentarza
Wacek_21 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 CubiKIDta, był, ale nie zapowiada się raczej żeby jakoś teraz wrócił na mapy. Odnośnik do komentarza
mati7344 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 event na małe cubiki Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz Odnośnik do komentarza
WielkaNogawka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wiecie moze kiedy bedzie taki event?? @EDIT: czy z wypo: aegis/golec full bo2 full lf3 3 lf4 9 dronów (8i rysów+1 apis) na 16 lv ulepszeń i 8 lvl all do golca dresy: venom,spectrum,sentinel,solace do aegisa żaden :P formacje: cma diament serca i za kredki boster 10% dmg i 25 % shld i ammo : x3 sab dam sobie rade z cubikonem??? POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii Odnośnik do komentarza
kendzioleczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zobacz powyzej co osoby pisaly czytamy wyrażnie Odnośnik do komentarza
ZmkAg. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cubikidy i Protekidy pojawiły się pierwszy raz w evencie Spring Fight 2013. Cubikid wypuszcza protekidy tak samo jak Cubikon lecz jest o połowe słabszy od zwykłego Cubikona. Tutaj więcej na jego temat (Kopiowane z Forum DO): Inwazja Cubikid-ów Inwazja CubiKid to wydarzenie w którym słabsze Cubikony - Cubikid, będą się pojawiały na mapach dolnej galaktyki, tak aby gracze posiadający niższy level mogli zapoznać się z niesamowitymi Cubikami. Takie Cubikowe przedszkole na luzie. Szkody przez nie zdawane jak i otrzymywane nagrody, zostaną obniżone i dopasowane do levelu oraz mapy (x-2, x-3). Cubikid-y będą dostępne na mapach tylko w określonych godzinach. Nie będą dostępne przez cały czas. Cubikid-ów będą broniły Protekid-y Odnośnik do komentarza
hubcio112 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wiecie moze kiedy bedzie taki event?? @EDIT: czy z wypo: aegis/golec full bo2 full lf3 3 lf4 9 dronów (8i rysów+1 apis) na 16 lv ulepszeń i 8 lvl all do golca dresy: venom,spectrum,sentinel,solace do aegisa żaden :P formacje: cma diament serca i za kredki boster 10% dmg i 25 % shld i ammo : x3 sab dam sobie rade z cubikonem??? Heh, jak to możliwe że przez jeden dzień nabiłeś 38 LF-4 i zdążyłeś je wszystkie ulepszyć na 16 poziom ? PS: W temacie "Piksel boty" napisałeś że nie chcesz stracić 41 LF-4 na 16 levelu i 36 PP. Pomogłem? Daj LIKE Odnośnik do komentarza
WielkaNogawka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 kto powiedział że mam jedno konto :P ? POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii Odnośnik do komentarza
hubcio112 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hehe taki spryciarz jesteś (tutaj twój avatar) Pomogłem? Daj LIKE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.