Skocz do zawartości

[Pytanie]Annie adc?

karades

Rekomendowane odpowiedzi

A dla mnie bez sensu jest wiele powodów dlaczego jest słaba np. skille mają przeliczniki na ap nie ad, może i łatwa farma ale byle jaka cait wygra z nią

Kompletnie sie nie opłaca może i na normale fajne ale rankedów tym nie graj

Pomogłem? To dobrze.

ADC z ogromnym zasiegiem z AA i obszarowym stunem? Sprawdza sie i to bardzo. Beka z brazow piszacych ze annie nie nadaje sie na adc bo ma przeliczniki na AP, w takim razie tristana tez nie jest adc bo ma przeliczniki na ap, gowniaki z brazu? Jedynym problemem annie jest to ze jej attack speed slabo sie skaluje w early i przesto nieco odstaje.

ADC z ogromnym zasiegiem z AA i obszarowym stunem? Sprawdza sie i to bardzo. Beka z brazow piszacych ze annie nie nadaje sie na adc bo ma przeliczniki na AP, w takim razie tristana tez nie jest adc bo ma przeliczniki na ap, gowniaki z brazu? Jedynym problemem annie jest to ze jej attack speed slabo sie skaluje w early i przesto nieco odstaje.

Ok.

Tristana ma pasyw zwiekszajacy range, steryd do as, dash, redukcje heala i knockbacka. Wracaj do drewna synu a nie brazami rzucasz jak sam tam siedzisz lub w silverze.

Annie na adc sie nie nadaje bo poza stunem nie ma kompletnie nic.

@down

Zapraszam do czytania.

Na Normalu albo na Botach możesz sobie nią kosić, ale jak wpadniesz na rankedach to nie masz szans na linii nawet przeciwko Bronzowi 5 :P

Aż tacy dobrzy nie są...

Annie adc to taki półvarus półashe. Od varusa ma laning phase, jednak od ashe ma jej low dmg, jednak ona ma jak baicić - annie nie

aa i dobry range ma

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Anka pod ADC ma dobre Early, duży zasięg i nawet połączyć skille + AA zrobi dużo więcej szkód niż np. tristana ale w mid,late już odstaje. Chyba że zgarniesz 10 killi to może coś zrobisz. Ja próbowałem grać lux pod ADC i nawet nieźle szło. Nie zawsze liczy się standard champ na ADC lecz element zaskoczenia przeciwnika. Ktoś na rankedzie pomyśli Annie na mida, a tu wlatuje na ADC rozpierdala i zamiata.

csyt2-signa.png

Co tu dużo gadać. Skalowania z AP, base AD/AS ciulowe jak to przy większości APC, jedyne co może przemawiać za ADC Annie, to stun, który bardzo szybko się ładuje, co daje sporą przewagę w 1v1 (nafeedowana annie adc stunuje enemy champa i zabija go prawdopodobnie przed końcem stuna) i pewien bonus defensywny ze shielda, ale poza tym jest to głupi pomysł. Masz masę ADC, a Annie na AP ma wielki potencjał, który szkoda marnować.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Annie adc?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...