Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dusze i kule konfetti

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że na pewno są na to bugi wiem tylko że konfetti się robi fidllerem i Tamper Data a jak dusze to nie wiem

334qlo8.jpg
Opublikowano

Więc jak robi się konfetti ?

P.S jak ktoś wie niech pisze w TEMACIE a nie na p.w NIECH KAŻDY to zna a nie tylko wybrane osoby

nie ma buga na kulki:)

Opublikowano

Bug na Konfetti działa bo kolega mi zrobił wszystkim w bractwie a na dusze raczej nie działa bo nie ma sposobu na ich kupienie więc tylko konfetti

daj info jak zrobil

Opublikowano

na konfetti na pewno jest tylko ja nie mam pojęcia jak to się robi a Marek1989 mógłby to ten kolega podać tu na forum jak to się robi ?? bo powinniśmy okradać/oszukiwać jak najbardziej się da BP a nie sobie utrudniać grę i dać bigpointowi więcej zarobic

334qlo8.jpg
Opublikowano

No pytałem go czy nie da tego albo czy poda to na forum ale powiedział , że nie ma takiej opcji dlatego , że zaraz wszyscy bęndą tym walić i BP szybko naprawi buga. A co to tego czym sie robi kulki to xxxdaruxxx miałeś racje to Tamper Data bo tylko tyle sie dowiedziałem

Opublikowano

Witam

to chociaż niech da dowód że istnieje bug jak zrobi kajaka z kofeti to uwierzę że jest a tak to mogę sobie wiesz co ...

a co myślisz że bp ci naprawi tak szybko buga jak armaty naprawiali rok ahha ja jak znajde jakiegoś buga to pisze na forum a nie skrywam sie z bugiem a inni niech sie mecza dobry gościu i tak przez niego jak znajdzie ktos buga to nikt juz nie bedzie podawal bo powie sobie to co napisales i komu bedzie sie chciało grac bez bugów xD :P z mojej strony to tyle

nq

Opublikowano

też bym prosił o pasy do tego kajaka. A co za różnica czy naprawią ten bug na konfetti? w 4 dni go nie naprawią a konfetti za 4 dni znika z placu wraz z eventem

334qlo8.jpg
Opublikowano

No ok napisz w temacie ale tak jak napisałem w 17 poście " A co za różnica czy naprawią ten bug na konfetti? w 4 dni go nie naprawią a konfetti za 4 dni znika z placu wraz z eventem"

wiec może jednak mógłby ten kolega udostępnić ?

334qlo8.jpg
Opublikowano

Jak wiesz że nie działa to znaczy że go znałeś i się nie podzieliłeś no szkoda ale to forum służy do pisania o takich bugach raczej a nie ukrywania ich i sępienia od innych

334qlo8.jpg
Opublikowano

Ogarnijcie sie do ch... ile można gadać o tym samym , dajcie sposób na ten bug z konfetti a nie trzymacie go dla siebie . Takie cwaniaki chwilowo jesteście bo teraz znalezliscie coś szybciej odemnie wiec zapamiętam tą sytuacje z konfetti .

Opublikowano

Ludzie dajcie sobie spokoj oni to wrzystko trzymaja dla siebie,i nikomu niepomoga.Tylko puzniej sie dziwia ze na wojence dostaja baty,choc tyle osob jest na ts.A az czego ku... mam strzelac do fulli z pustaka.Pozdro dla normalnych graczy,dzielacych sie nowosciami i bugami a reszta woooooon bugowac sobie po cichu,i zeby wam du.....popekaly od tych chuu.....co dostajecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...