Skocz do zawartości

[Q] Dusze i kule konfetti

likus

Rekomendowane odpowiedzi

na konfetti na pewno jest tylko ja nie mam pojęcia jak to się robi a Marek1989 mógłby to ten kolega podać tu na forum jak to się robi ?? bo powinniśmy okradać/oszukiwać jak najbardziej się da BP a nie sobie utrudniać grę i dać bigpointowi więcej zarobic

334qlo8.jpg

No pytałem go czy nie da tego albo czy poda to na forum ale powiedział , że nie ma takiej opcji dlatego , że zaraz wszyscy bęndą tym walić i BP szybko naprawi buga. A co to tego czym sie robi kulki to xxxdaruxxx miałeś racje to Tamper Data bo tylko tyle sie dowiedziałem

Witam

to chociaż niech da dowód że istnieje bug jak zrobi kajaka z kofeti to uwierzę że jest a tak to mogę sobie wiesz co ...

a co myślisz że bp ci naprawi tak szybko buga jak armaty naprawiali rok ahha ja jak znajde jakiegoś buga to pisze na forum a nie skrywam sie z bugiem a inni niech sie mecza dobry gościu i tak przez niego jak znajdzie ktos buga to nikt juz nie bedzie podawal bo powie sobie to co napisales i komu bedzie sie chciało grac bez bugów xD :P z mojej strony to tyle

nq

Ludzie dajcie sobie spokoj oni to wrzystko trzymaja dla siebie,i nikomu niepomoga.Tylko puzniej sie dziwia ze na wojence dostaja baty,choc tyle osob jest na ts.A az czego ku... mam strzelac do fulli z pustaka.Pozdro dla normalnych graczy,dzielacych sie nowosciami i bugami a reszta woooooon bugowac sobie po cichu,i zeby wam du.....popekaly od tych chuu.....co dostajecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q] Dusze i kule konfetti   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...