likus Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wiem że na pewno są na to bugi wiem tylko że konfetti się robi fidllerem i Tamper Data a jak dusze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXdaruXxX Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Konfetti raczej Tamper data :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzabpolska Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pierwszy raz słysze ale zobacze po innnych forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bug na Konfetti działa bo kolega mi zrobił wszystkim w bractwie a na dusze raczej nie działa bo nie ma sposobu na ich kupienie więc tylko konfetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzabpolska Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jak byś mógł to sie spytaj czy by mógł mi podać lub na all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljebaczo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Więc jak robi się konfetti ? P.S jak ktoś wie niech pisze w TEMACIE a nie na p.w NIECH KAŻDY to zna a nie tylko wybrane osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyyy4 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Więc jak robi się konfetti ? P.S jak ktoś wie niech pisze w TEMACIE a nie na p.w NIECH KAŻDY to zna a nie tylko wybrane osoby nie ma buga na kulki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzabpolska Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie ma buga na kulki:) skad wiesz? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosytylkotu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bug na Konfetti działa bo kolega mi zrobił wszystkim w bractwie a na dusze raczej nie działa bo nie ma sposobu na ich kupienie więc tylko konfetti daj info jak zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likus Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 na konfetti na pewno jest tylko ja nie mam pojęcia jak to się robi a Marek1989 mógłby to ten kolega podać tu na forum jak to się robi ?? bo powinniśmy okradać/oszukiwać jak najbardziej się da BP a nie sobie utrudniać grę i dać bigpointowi więcej zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXdaruXxX Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dokładnie a jak nie chce podać to niech robi np za SMS czy coś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No pytałem go czy nie da tego albo czy poda to na forum ale powiedział , że nie ma takiej opcji dlatego , że zaraz wszyscy bęndą tym walić i BP szybko naprawi buga. A co to tego czym sie robi kulki to xxxdaruxxx miałeś racje to Tamper Data bo tylko tyle sie dowiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarzabpolska Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam to chociaż niech da dowód że istnieje bug jak zrobi kajaka z kofeti to uwierzę że jest a tak to mogę sobie wiesz co ... a co myślisz że bp ci naprawi tak szybko buga jak armaty naprawiali rok ahha ja jak znajde jakiegoś buga to pisze na forum a nie skrywam sie z bugiem a inni niech sie mecza dobry gościu i tak przez niego jak znajdzie ktos buga to nikt juz nie bedzie podawal bo powie sobie to co napisales i komu bedzie sie chciało grac bez bugów :P z mojej strony to tyle nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ile ma być tego konfetti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXdaruXxX Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No nwm np 100 mln haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel0415 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 i ja tez poprosze pasy na priv do tego kajaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likus Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 też bym prosił o pasy do tego kajaka. A co za różnica czy naprawią ten bug na konfetti? w 4 dni go nie naprawią a konfetti za 4 dni znika z placu wraz z eventem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyre Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tez poprosilbym na priva o passy do tego kajaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pasów nie będzie na PW tylko wszyscy bęndą mieli dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda_Po Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 no Marek trzymam Cię za język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likus Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No ok napisz w temacie ale tak jak napisałem w 17 poście " A co za różnica czy naprawią ten bug na konfetti? w 4 dni go nie naprawią a konfetti za 4 dni znika z placu wraz z eventem" wiec może jednak mógłby ten kolega udostępnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEAWE Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bug już nie działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likus Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jak wiesz że nie działa to znaczy że go znałeś i się nie podzieliłeś no szkoda ale to forum służy do pisania o takich bugach raczej a nie ukrywania ich i sępienia od innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosytylkotu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ogarnijcie sie do ch... ile można gadać o tym samym , dajcie sposób na ten bug z konfetti a nie trzymacie go dla siebie . Takie cwaniaki chwilowo jesteście bo teraz znalezliscie coś szybciej odemnie wiec zapamiętam tą sytuacje z konfetti . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli791 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ludzie dajcie sobie spokoj oni to wrzystko trzymaja dla siebie,i nikomu niepomoga.Tylko puzniej sie dziwia ze na wojence dostaja baty,choc tyle osob jest na ts.A az czego ku... mam strzelac do fulli z pustaka.Pozdro dla normalnych graczy,dzielacych sie nowosciami i bugami a reszta woooooon bugowac sobie po cichu,i zeby wam du.....popekaly od tych chuu.....co dostajecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.