Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Stargatez ma wirusa, który odpowiednio wykorzystany może być groźny

kupa i gówno

mam StarGateZ jakiś spory czas już i nic dosłownie nic mi sie z kompem niedzieje, nawet globalz ma wirusa zapewne -.-

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Zarejestrowalem konto, wpisuje passy i wyskakuje " error login in" wczoraj normalnie patchowalem, i musialem isc wiec dzisiaj chcialem dokonczyc, a teraz nie moge sie zalogowac. Oco kaman?

Opublikowano

Jeśli chodzi o stargatez to ma wirusa ( keylogera ) , po 10 dniach od przegraniu plików na komputer odpala się i zaczyna spisywać im pasy

steam , gmail mi ukradli ale odzyskałem

55aR3G.png

Opublikowano

to z Ciebie jest debil...................

nie polecam GlobalZ, gdzie nie wejdziecie zrespicie sie przy kims i po czasie spawn protection was zabija, gdzie sie nie zrespicie ktos patrzy na resp i do was wali, wielkie gówno.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

to z Ciebie jest debil...................

nie polecam GlobalZ, gdzie nie wejdziecie zrespicie sie przy kims i po czasie spawn protection was zabija, gdzie sie nie zrespicie ktos patrzy na resp i do was wali, wielkie gówno.

Hahah jak się nie umie grac to sie Dziwisz ?

Pewnie na serwerach PvP respisz się i sobie derpisz wogole się nie rozgladasz i się Dziwisz ze giniesz ?

Rada na przyszłość nie oceniają jeżeli nie masz podstaw bo mówisz ze na spawnie zabijają to chyba pierwsze co się robi to się biegnie skryć żeby potem ewentualnie zabić kogoś i samemu nie zginąć. Jeżeli tego nie ogarniasz to lepiej zastanów się nad swoim życiem o.O

Opublikowano

Rada na przyszłość nie oceniają jeżeli nie masz podstaw bo mówisz ze na spawnie zabijają to chyba pierwsze co się robi to się biegnie skryć żeby potem ewentualnie zabić kogoś i samemu nie zginąć. Jeżeli tego nie ogarniasz to lepiej zastanów się nad swoim życiem o.O

prosze Cie bezmózgu, głupia gra i jakies jej zasady a Ty o zyciu realnym XDDDD Ty spierdolencu ze wsi bez zycia ..... nie masz zycia to grą żyjesz? rozumiem.

ten emulator nie ma sensu, pełno biedy z brazylijskich slumsów i krajów tej biedy umysłowej (czyt. portugalia/hiszpania/ameryka) więc sporo wiary zawsze, respienie sie i uciekanie też nie ma sensu, na jedno i to samo wychodzi, nudzi mnie takie coś lecz co prawda akcja jest dynamiczna, na 1 z 2 serverów pve ledwo sie dostalem wczoraj, albo wywalalo po joinie albo pisalo ze game is full pomimo wolnych miejsc ;]]]] cheaterów też pełno albo super kamperów bo tak z dupy odrazu umre od kogoś.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...