ZwIIaD_PL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemanko chciałbym wam zaprezentować mój generator publikacji pod serwery Minecraft jest generator dopracowywany i co do kodu wlepiony pod stronę idzie taką stronę zakupić oczywiście kod generatora nie bo trzeba samemu robić [BĄDŹ TESTEREM] [KSIĘGA GOŚCI] DEMO AKTUALIZACJE Mega aktualizacja zmiana kodu + poprawa szablonu [19-08-2013] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Fajny, ale kolorystyka marna ;/ Proponuję kolorowy tekst. Ogólne zajebiście ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auks Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 .... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwIIaD_PL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Okropne. Pełno tego w internetach. Okropny design. Nie wyróżnia się niczym spośród pozostałych generatorów tego typu. "Reklamy stron i serwerów zostają usuwane !"O nie! A już myślałem że dzięki temu będę miał 100.000 odwiedzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwIIaD_PL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Robię to z reklamami że zostają usunięte z powodu że na starej stronie miałem sam spam serwerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTruskawa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wypełniłem klikłem przycisk i dostałem jakies linki ....pl/img_g/typ/Survival.png albo jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDboyPL Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Spoko, może użyję Ale proponuję zmianę szaty graficznej i może możliwość dodania własnego skina wystającego z górnego rogu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwIIaD_PL Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wypełniłem klikłem przycisk i dostałem jakies linki ....pl/img_g/typ/Survival.png albo jakoś tak. Sprawdzałem i nie ma żadnego błędu Spoko, może użyję Ale proponuję zmianę szaty graficznej i może możliwość dodania własnego skina wystającego z górnego rogu ? Szata graficzna została zmieniana 2dni temu dlatego że nie lubię super bajerów i o co chodzi z tym skinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pewnie chodzi mu o to żebyś nowy skin zrobił... Nie wiem czy tylko u mnie ale strona jest mocno przesunięta w prawo... (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMadMan9512 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ogólnie gówno jakich mało. Kilka błędów z tymi kodami jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracko. Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tak bardzo dopracowany to on nie jest. //http://scr.hu/0b2o/dc29x Pozdrawiam, hejter jakich mało CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3 Lamborghini Aventador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tak bardzo dopracowany to on nie jest. //http://scr.hu/0b2o/dc29x Pozdrawiam, hejter jakich mało Generator jest bardzo dobry, to ty korzystasz ze przestarzałego oprogramowania Starsze przeglądarki mają problem z niektórymi nowszymi funkcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil.Mp4 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bardzo fajny. Kliknij "Lubie To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*XdeMoNT* Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pomysł fajny i ciekawy, mogę jedynie przyczepić się do layoutu bo nie jest zbyt ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifki12312 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bardzo fajne. xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiratJaskiniowy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Od strony kodowej jest powiedzmy niezbyt fajnie: - html5 jest niby w doctype zdefiniowany lecz tylko tam - złe znaczniki meta(do tego podwójne). w html5 do określenia kodowania używamy znacznika <meta charset="utf-8"> - parametr id dla tagu <link> (w sekcji head) - znaczniki <big> (do ustalania wielkości tekstu używamy css) - znaczniki <center> (do wycentrowania używamy css - text-align:center;) - znaczniki <br> używane do formatowania wyglądu(robimy to za pomocą css) - puste divy (należy się kierować zasadą pusty div=zbędny div) - puste znaczniki (np. pusty znacznik akapitu) - outline niby nie jest zły ale dobry tak do końca chyba też nie - validator wypluwa 76 błędów - no i z semantycznym pisaniem stron chyba jeszcze nie miałeś nic wspólnego Główna zawartość jest przesunięta na bok. (w css nadany stały margines, użytkownikom którzy mają inną rozdzielczość ekranu niż ty strona będzie się źle wyświetlała. aby wyśrodkować dany blok możesz zastosować css margin: 0 auto;) Tak ogólnie strona napisana okropnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.eNdox Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Taka sobie ta stronka.... Słabo zrobiona strona graficznie. Robiona na 15min TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @up umiesz lepiej ? Dam Ci hosting i zrobisz .. co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LenoxPL Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 fajne + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwIIaD_PL Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ludzie nie każdemu musi się podobać strona robiona w 15 minut ? nie 20 dlatego że nie lubię super bajerów i wgl lubię proste strony takiego typu jak zrobiłem dziękuję wszystkim za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RucinSon Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goukan Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 15 minut-.- stary pewnie głowisz sie nad tym z parę tygodni skrypt w 15 min? OK to napisz mi baardzo prosty skrypt na liczenie średniej z 10 ocen i tu warunek że te oceny nie mogą być inne niż te w skali polskiej czyli 1-6. baardzo prosty skrypcik ciekawe czy napiszesz to w 15 min a co dopiero generator Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail ----------------------------------------------------------------- https://github.com/smietanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Więc pamiętaj na drugi raz, że nie daje się stron robionych byle jak w 15 minut. Masz nauczkę, lepiej zrobić porządnie i wtedy dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nie rozumiem tej wypowiedzi Siemanko chciałbym wam zaprezentować mój generator publikacji pod serwery Minecraft jest generator dopracowywany i co do kodu wlepiony pod stronę idzie taką stronę zakupić oczywiście kod generatora nie bo trzeba samemu robić O co w tym biega? Czy moża ją zakupić czy co? Do tego powtórzenia słowa "generator". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.