MineChaker Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szukam osoby która wytłumaczyła by mi jak wgrać Plugin Hide And Seek.Proszę o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio_Auditore Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ściągasz plugin BlockHunt oraz DisguiseCraft. Instalujesz, konfigurujesz robisz arenę i grasz :P Jak chcesz VTUTa to na YT idź :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenzoPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam PropHunt. Potrzebujesz DisguiseCraft i ProtocolLib. BlockHunt potrzebuje te same pluginy, tylko PropHunt posiada więcej opcji i jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Fajne ale lepiej by bylo zeby byl taki plugin jak na HiveMC tam jest udoskonalony ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineChaker Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ściągasz plugin BlockHunt oraz DisguiseCraft. Instalujesz, konfigurujesz robisz arenę i grasz :P Jak chcesz VTUTa to na YT idź :P Dzięki za pomoc ale liczyłem bardziej na konfigurację bo z permissions dam redę.Chodzi mi oto jak ustawić spawn tej areny,jak wyznaczyć klocki którymi będą gracze itp.Na YouTubie już szukałem lecz nie są po Polsku,a większość jest jak w to grać a nie jak wgrać tego plugina.Ale doceniam twoją pomoc Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenzoPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 PropHunt jest bardzo prosty.W dodatku jest bardzo podobny do tego z TheHive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.