oki4412 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem z pluginem citizens. Otóż pobieram najnowszą wersję (mam najnowszą wersje bukkita) wgrywam do plików serwerowych i odpalam serwer. Wszystko ok tworzy się config itp, tylko że podczas gry gdy wpisuje /npc create lolek to pisze mi : did you mean /npc text Noto pomyślałem ,że coś innego trzeba wpisać więc wpisałem /npc help a tam zamiast kilku stron komend jak zawsze mam tylko kilka komend /npc path /npc text /npc select /npc list . Więc popatrzyłem do konsoli pojawiło się tam kilka errorów coś z configiem itp. ale gdy odpaliłem serwer ponownie wszystko było ok a z configiem nie ma problemów. Więc proszę o pomoc czy jakiś inny plugin gryzie się z citizens na moim serwerze?? Pluginy na serwerze to::Horsekeep,SetSpawn,Vault,WorldEdit,WorldGuard,MobSpawn,MobArena,Essentials,SimpleRegionMarket,ChestShop,AuthMe,MoneyDrop i MineReset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaaszka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hm.. z jakiej strony ściągnąłeś Citizens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki4412 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 z bukkit.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyubi97 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Spróbuj config na nowo wygenerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki4412 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 próbowałem i nic dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaaszka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jaką masz wersję bukkita ? 1.6.2-R0.1 czy 1.6.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMrKrzychu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wgraj najnowszego bukkita, mi pomoglo, mialem podobna sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki4412 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1.6.2-R0.1 ma ktoś jakieś pomysł jeszcze?? Już wszystko działa Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.