Skocz do zawartości

[TuT] Wartościowe Rudy --> Zarobek [Mapka]

Vip2ouT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Postanowiłem napisać poradnik odnośnie Rud.

Niby są już takie poradniki, ale w żadnym nie widziałem mapek z rudami.

Przedstawię tylko te, które opłaca się wydobywać.

82px-.C5.BBy.C5.82a_Ebonitu.jpg - Ruda_Ebonitu.jpg - Żyła ebonitu

93px-.C5.BBy.C5.82a_Diamentu.jpg - Ruda_diamentu.jpg - Żyła Diamentu

98px-.C5.BBy.C5.82a_Niebia.C5.84skich_.C - Ruda_Niebianskich_Lez.jpg - Żyła Nieb. Łez

81px-.C5.BBy.C5.82a_Bia.C5.82ego_Z.C5.82 - Ruda_Bialego_Zlota.jpg - Żyła Biał. Złota

99px-.C5.BBy.C5.82a_Ametystu.jpg - Ruda_Ametystu.jpg - Żyła Ametystu

Tak na prawdę tylko te są coś warte, bo reszty nie opłaca się wydobywać, chyba, że chcemy zdobyć punkty kilofu.

Świątynia Hwang - Ruda_Bialego_Zlota.jpgRuda_Niebianskich_Lez.jpgRuda_Ametystu.jpg

Dolina Orków - Ruda_diamentu.jpgRuda_Ebonitu.jpg

Oczywiście można spotkać te rudy gdzie indziej, ale ja najbardziej lubię chodzić do Świątyni Hwang i po drodze zbierać te rudy.

Świątynia [platformy I i II]:

ej3t.jpg

Dolina Orków:

5tlm.jpg

UWAGA! --> W dolinie przeważnie są badziewne rudy, z rzadka trafi się Żyła Ebonitu.

PS Rudy zawsze opłaca się zbierać, zawsze jest na nie zapotrzebowanie. Ktoś mógłby powiedzieć, że diament nie jest wartościowy, błąd! Diamentem dodajemy sloty do przedmiotów na przetopy. Jest to bardzo łatwy zarobek, ze względu na ilość osób, która potrzebuje przetopów np. do ebo.

Jeśli chodzi o świątynię to zaznaczyłem tylko dwie platformy, bo tam żyły respią się najczęściej. Rozbijemy jedną, logamy na inne ch i znów bijemy i tak można w kółko.

Polecam również wybrać się z buffem lub z jakąś inną postacią. Prosta kalkulacja: 2 osoby - 2x więcej szansy, że wydobędziemy rudę.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [TuT] Wartościowe Rudy   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...