Vip2ouT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam wszystkich! Postanowiłem napisać poradnik odnośnie Rud. Niby są już takie poradniki, ale w żadnym nie widziałem mapek z rudami. Przedstawię tylko te, które opłaca się wydobywać. - - Żyła ebonitu - - Żyła Diamentu - - Żyła Nieb. Łez - - Żyła Biał. Złota - - Żyła Ametystu Tak na prawdę tylko te są coś warte, bo reszty nie opłaca się wydobywać, chyba, że chcemy zdobyć punkty kilofu. Świątynia Hwang - Dolina Orków - Oczywiście można spotkać te rudy gdzie indziej, ale ja najbardziej lubię chodzić do Świątyni Hwang i po drodze zbierać te rudy. Świątynia [platformy I i II]: Dolina Orków: UWAGA! --> W dolinie przeważnie są badziewne rudy, z rzadka trafi się Żyła Ebonitu. PS Rudy zawsze opłaca się zbierać, zawsze jest na nie zapotrzebowanie. Ktoś mógłby powiedzieć, że diament nie jest wartościowy, błąd! Diamentem dodajemy sloty do przedmiotów na przetopy. Jest to bardzo łatwy zarobek, ze względu na ilość osób, która potrzebuje przetopów np. do ebo. Jeśli chodzi o świątynię to zaznaczyłem tylko dwie platformy, bo tam żyły respią się najczęściej. Rozbijemy jedną, logamy na inne ch i znów bijemy i tak można w kółko. Polecam również wybrać się z buffem lub z jakąś inną postacią. Prosta kalkulacja: 2 osoby - 2x więcej szansy, że wydobędziemy rudę. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czemu tylko 2 opisane mapki? Na górze Sohan,też można znaleźć sporo rud. Nawet większość tych zdjęć,na których są pojedyncze rudy,była tam robiona. Odnośnik do komentarza
Vip2ouT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak już napisałem wcześniej to jest odnośnie świątyni. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.