aprzestan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka co ile robi się na pl lv konia? Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały, Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary. Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista, Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła, Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 co 24 H;p Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thens Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Konia robimy co 24h. 1 dzień. Jesli się nie uda możemy w ten sam dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprzestan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 łee do do 10 lv konia sobie poczekam bo mam 3 Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały, Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary. Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista, Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła, Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A Jak robisz na Boja to jeśli ci nie powiedzie możesz w tym samym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że co 12-24h, zależy od szczęścia ile Ci będzie kazało czekać. i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Konia robi się co 12-24h.W tym przedziale czasowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 co 24 h i za każdym razem medal konny ps boja możesz na 35 lvl a minitara chbya na 45-50 dawno nie grałem a normalnego 25 to chyba wiesz ale tak to można co 24 h misje na konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewozik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Co 24 godziny,lecz miałem też kilka razy możliwość podniesienia umiejętności po 12 godzinach,pewnie jest to losowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisioZelki Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 co 24h od zakonczenia pomyslnie poprzedniej misji, czasami jest tak ze mozna 2-3h predzej a czasami do 30h trzeba czekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Militar od 50lv, co dzień możesz robić next (czyli pełne 24h), koń od 25lv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.